Неща в жените, които мъжете намират за секси

Мъжете харесват забавни и позитивно настроени жени
28 апр 2016 22:11, Михаела Лазарова
68
Неща в жените, които мъжете намират за секси
Снимка: outnow.ch

Има няколко неща в жените, които мъжете намират за секси. Освен извивките на тялото ви, пухкавите секси устни, закачливото докосване, когато жената моли за помощ в трудна ситуация, вижте на какво друго е добре да наблегнете, когато искате да привлечете мъжкото внимание.

Винаги бъдете деликатни във вашето представяне, но не и прекалено скромни. Финото поведение ще ви открои от всички останали.

Вашата увереност

Представителите на силния пол намират за изключително секси черта на характера увереността на една жена. Вашите маниери, осанката ви, начинът по който разговаряте, ваши смели планове, играят голяма роля.

Високите токчета

Мъжете ги харесват, защото придават стил, а и правят краката ви да изглеждат по-дълги и привлекателни. Още една добра причина да ги носите по-често и в спалнята.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 7 години
В тази връзка, не мога да разбера, защо трябва да се примирявам пред откровени ***-нари с цел да спечеля заветната роля да бъда вързана за някой, който е т-ъп. Та нали това с кого си определя достатъчно добре що за уроци в живота си решил да научиш? Ще си правя аз живота черен и бял, пък и сив, ВЪПРЕКИ, че знам, че има цветове, само и само, за да спасявам, подпирам, нося, драпам, някакви тъ-паци! Ще ги уча аз, какво се иска, за да си мъж! И не разбирам, защо красотните им думи им са изтрити?
32
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
33, аз смятам, че животът е цветен. Когато някой смята, че съм черна, аз нямам абсолютно никакво желание да му премълчавам, да му слагам масата и да се интересувам какво става след като яли пили и се веселили. Защо да премълчаваш, когато си прав? Защото можеш да търпиш, да преглъщаш, да се оставиш да те правят на пет стинки, щот си по-умен, щот така трябвало? Който може да е безгласна буква да се държи за хомота си. Аз на ***-аци не мълча. С тях нито се пие,нито се яде, нито се живее.
31
4
 
7
 
! Отговори
разбиращ преди 7 години
1.килограмите,502 задължително да спортува3тънак глезен4 слаби краечета5 цици по големи 6 луфт между краката7 тънки пръсти на ръцете8 сочни устни9 при задна прашка чупка в кръста
30
0
 
5
 
! Отговори
Бай йух преди 7 години
Жена-та може и да е права във всичко което казва,но всеки имал ,що годе , сериозна връзка знае че живота не е черно на бяло и само или късно идва и сивото. И трябва да се прощава и да забравя и да си премълчим дори да сме прави. Защо приказките винаги свършват с "яли пили и се веселили" и ПОСЛЕ , НА ДРУГИЯ ДЕН КАК- Що???
29
0
 
4
 
! Отговори
До Мангализатора: преди 7 години
Каква кака бе?!? Тая е на 25 години! Ти да не си 10?!?
28
0
 
4
 
! Отговори
65 преди 7 години
С токчета в спалнята?? Да бе .да си направя дупки в паркета.Ние започваме от коридора -за ужас на съседите.
27
1
 
5
 
! Отговори
Мангализатора преди 7 години
Снимката е от Вълкът от Уолстрийт, а каката е Марго Руби. Страшно маце си е тя.
26
2
 
0
 
! Отговори
Светъл преди 7 години
Освен група кан Терелик другите коментари нямат никакъв смисъл.....
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз намирам женското междукрачие за секси.
24
1
 
0
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
И, след като прегледх коментарите. Мога да кажа че: Освен 53_ти коментар, другите с ник знайко не съм ги писалал аз.Явно някой самозванец ,се е забавлявал на мой гръб.Няма проблем, да е жив и здрав!!! Но! Да не се повтаря, ако е възможно!!!
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еее, шопе веднъж и ти да кажеш нещо умно. Жена е модераторка с психични проблеми.
22
1
 
5
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Трябва да спирам. Лека нощ.
21
2
 
3
 
! Отговори
Жена преди 7 години
40, много си прав. Защо не си с някоя такава в момента, а пишеш тук или защо пишеш тук, а не някъде в сайтове тип "бонбониерка" пълни с хиляди млади 20 грамови мозъчно олекнали и напращели гръдно и междукрачно девойчета?
20
2
 
6
 
! Отговори
Жена преди 7 години
37, нямам нужда от опита на приятелки, за да знам какво ми е на мен. Отношенията на други жени с мъжете не ме вълнуват и не могат да ми бъдат критерии или извод за моя собствен опит. В интерес на истината приятелките ми са си много добре с мъжете. Не знам колко са щастливи, но външно поне така изглеждат. Не е моя работа. Личните им отношения с мъже не ме интересуват.
19
3
 
6
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Лека нощ, драги читатели. Оставям ви и ви желая да си пазите яйцата от счупване.
18
3
 
3
 
! Отговори
Жена преди 7 години
32, с коя доза съм прекалила, знайко? Коя доза? Феминистка? Сигурно...
17
2
 
3
 
! Отговори
Жена преди 7 години
29, пак ли почна с диагнозите? Оценявам псевдоталанта ви на виртуален диагностицик, но аре нЕма нужда.
16
2
 
2
 
! Отговори
Жена преди 7 години
28, и с кое ти аз сме различни? Аз не съм ли личност от плът и кръв? Или е по-лесно да приемеш, че съм дър-та латерна, която трябва да млъкне?
15
3
 
3
 
! Отговори
Жена преди 7 години
23, не съм тук, за да се предлагам и да привличам който и да било. Просто пиша. 24, за нищо. А ти ставаш ли да бъдеш сам? Много хора не го умеят това. Получават яростни позиви да се лепнат за някого. Ти от тези ли си?
14
3
 
4
 
! Отговори
Жена преди 7 години
21, аз не изпитвам нужда да доказвам на когото и да било истината. Който не вярва си е негов проблем. 22, просташки някакси пишеш. Защо да се съобразявам с човек, който пише просташки и блъфира?