Приятелят ми мастурбира по няколко пъти на ден...

Ева Кулева ви съветва за любовта
28 апр 2016 23:00, Михаела Лазарова
68
Приятелят ми мастурбира по няколко пъти на ден...
Снимка: outnow.ch

Въпрос от читателка за рубриката на Az-jenata.bg  "Какво те мъчи в любовта?"

Въпрос: Казвам се Ани и съм на 50 години. Имам връзка от две години с 45-годишен мъж и от почти година живеем заедно в моя апартамент изцяло на моя издръжка. На няколко пъти го хванах, че флиртува в сайтове за запознанства. Поговорихме и изчистихме проблема. Интуицията обаче ми подсказваше друго.

Взех назаем скрита камера от приятелка, тъй като отсъствам често и това, което видях ме шокира. Очаквах да води жени вкъщи, но не. Мастурбира по няколко пъти на ден и ръката му е постоянно на пакета. Така в продължение на три седмици. Сигурна съм, че го прави постоянно и сега, въпреки че върнах камерата и не мога да гледам.

Правим секс 1-2 пъти седмично, много е мил, обгрижва ме, имаме много общи интереси и го обичам. Питам се, това мастурбиране нормално ли е, при положение, че има партньор до себе си? Усещам, че не е безразличен към мен, но имам чувството, че ме използва, докато му се подредят нещата. Моля за вашето мнение.

Ева Кулева: Благодаря ти за откровеното писмо, Ани. Това, което мен ме шокира е, че този мъж живее у вас и ти го издържаш в продължение на една година! И по нищо не личи да се питаш дали това е нормално. Нищо чудно, че по цял ден мастурбира. Ти се грижиш за него, не му се налага да работи, често отсъстваш, скучно му е на човека.

Развесели ме и фактът, че твоя приятелка има скрита камера и ти си я взела, за да го наблюдаваш. Представих си ви като стопанин и домашен любимец, който е оставен без надзор.
Много се забавлявам и когато ме питат „Това нормално ли е?“. Какво значение има дали е нормално?! Важното е как се чувстваш ти. Чувстваш ли се удовлетворена от тази връзка? Чувстваш ли, че имаш равностоен партньор в живота?

Ако съдя по думите ти „безразличен към мен“ и „ме използва“, явно не се чувстваш удовлетворена.
Вярваш ли, че трябва да плащаш, за да получаваш секс и внимание от мъжете? Вярваш ли, че заслужаваш любов и внимание, заради това, което си, без да се налага да правиш нещо специално или да се грижиш за мъжа като майка?

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статията явно беше подходяща за Разпети Петък, но гледам, че стои още. Направо я комбинирайте със статия за който не е боядисал яйцата и не му пускат боя дънките.
40
0
 
6
 
! Отговори
Нане преди 7 години
Леле! Тоя требе да има мноо яки бицепси! Няколко пъти на ден? Ми това си е фитнес напрао!Бая зор ще да е, хич не му е лесно на човеко!
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак щом старата *** е изкарала едно еване на седмица е супер кво се оплаква.
38
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук има конкретен въпрос. Отговорът на така наречения житейски треньор е абсолютно *** и смешен камо ли професионален. Какво значение имало!? Ами има разбира се. Нали точно това те питат!Изглежда всичко в нашата БГ е менте като почнеш от правителството, дипломите, книжките, религията и университетите. Хора четете и се самообразовайте. Не разчитайте на тези празнодумци с дипломи.
37
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
".....ОНАНИРАЛ БИЛ"....ха,ха,хаааааааааАМИ , КАТО НЕ ТЕ БИВА ВЛЕГЛОТО И НЕ МОЖЕШ ДА МУ ИЗКАРАШ ВОДАТА .......ШЕ ОНАНИРА ЧОВЕКА...ха,ха,хааааааааааааааааа.....ХРАНИ СЕ НА ВОЛЯ , НЕ БАЧКА .........ЗНАЧИ , САМО ЗА СЕКС МИСЛИ!!!!!!НАКАРАЙ ГО ДА ПРАВИ ПО 4-5-ТЕКА НА ВЕЧЕР ......И ГО ОСТАВИ КАТО *** В БАНЯТА ...ДА ПОВРЪЩА ОТ СЕКС!ТАКА , ДЕ......ДА СА ИЗКАРА НАДНИЦАТА ,ЧОВЕКА....!!!!!
36
0
 
24
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
ОТКОГА МЕЧТАЯ ЗА ТАКАВА ЖЕНА -----ДА МЕ ИЗДЪРЖА , САМО ЗА СЕКСА...ХА,ХА,ХААААААААААА...МОЯТА ---АКА НЕ БАЧКАМ И НЕ НОСЯ ПАРИ ---ЩЕ МЕ ЗАХВЪРЛИ , КАТО СТАР НЕДОПУШЕН ФАС!!!!БОЖЕ , КАКВИ ЖЕНИ ИМАЛО....ХА,ХА,ХААААААА??!!
35
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Взех назаем скрита камера от приятелка"Явно я е взела с гардероба в който е била скрита.
34
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слънце, въздух, онанизъм - здрав и бодър организъм.
33
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА ТОВА СЕ КАЗВА СВРЪХ ПОТЕНТНОСТ. А ТОВА ЩЕ МУ ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА НА ТОЗИ ПИЧАГА СЛЕД 50-ТАКА. ПРОСТАТАТА МУ Е СВРЪХ ЧУВСТВИТЕЛНА И ЗАТОВА Е ПОСТОЯННО В ЕРЕКЦИЯ. НО КАКТО СЕ КАЗВА ВСИЧКО С ВРЕМЕ ДО ВРЕМЕ. А ТОВА СЪС СКРИТАТА КАМЕРА Е ПЪЛНА ТЪПОТИЯ.
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** Кулева i Михаела Лазароваama i4 ne sa se vpe4atlili 4e kamerata pise sedmi4ni filmi...ga ti bateriata (nevrokopski li sa) gati pametta (tikveni li sa) i isobsto ne se vpe4atliavat ot tova kaf e obektiva.dve podmokreni ligli. a 4oveka ga ima klati, ga nema premeta haivera i maje po perdetata. kazva se Vasko i kato doide v kr4mata takiva segi razpraa kak go ranat i djobni pari mu davat a on maje ili maje
31
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много е подло жена на 50, която е обгрижвана два пъти седмично да слага спвйкамера на пртньора си, бих казал и глупаво. хората викат за такива - "нашла, па зашла"! бе секс след 50 - спомен!
30
7
 
21
 
! Отговори
Очевидно преди 7 години
Не може това в онова и душата в рая!На 50 какво иска?Особено ако не хваща око.Да се радва,че още не е и пресъхнал кайнакът(извора) и да си живее живота!Богатите по кугъри не си падат!Колкото до емоционалната част-любовта е най-много до 30 години,после има само интереси и нагон.Който залага на чувствата-губи.
29
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема е в тая кукла, а не в него. И има да се пита, че и няма да си отговори тая другарка.
28
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами и тя " да му изневери" по същия начин и ще са квит
27
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като е толкова притеснена - да му купи лубрикант и да му помогне малко с ръчната работа, вместо да ни вкарва в размисли.А човекът си е добре, както изглежда.
26
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще получи ставен артрит и охлузвания... Някой връзва ли се още на подобни писания?!
25
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зловещ съвет от тая завистлива змия кулеваМъжът бил безработен, следователно я използвал.Следователно жената, която се радва на внимание е грижи не била обичана.Практически хората са си добре.Приятелката им е любопитна. Даже камера купила, за да ги гледа.Съвет към жената: Няма женско приятелство. Веднъж се живее. Радвай се на живота и не си го трови с ревност.Бил *** . Ами няма да си го претърка. А и си е негов. Твоето нали не се губи.
24
4
 
45
 
! Отговори
Спиро (горскио) преди 7 години
Язе ако не наточа ножа вечер, нема да мога да заспя.Ако не го лъсна и сутрин, цел ден овце ще ми въртят у главата. Жената все корем, глава и т.н... Ако я чекам все да е в настроение, ще ми ръждяса неръждавейката.
23
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като приятелките ни в продължение на месец неискат секс трябва да мастурбираме или да търсим други
22
2
 
20
 
! Отговори
злиябухал преди 7 години
Кефа цена няма