Как да развиете любовта си бавно и красиво?

Ухажвайте се повече
29 апр 2016 23:00, Михаела Лазарова
34
Как да развиете любовта си бавно и красиво?
Снимка: outnow.ch

Възможно ли е в една връзка сексът да е твърде много? Да! Може да се случи. В началото на всяка връзка сексът обикновено е повече, отколкото в следващите ѝ етапи. Това би могло да ви попречи да изградите трайни отношения.
Сексът е най-лесното, което може да се случи в отношенията между двама души. Другото е по-трудно – установяването на качествени отношения и разбирателство.

Понякога онова, което ни пречи в установяване на връзка е прекаленото бързане. Притискаме късмета си като си пречим сами, а пречим и на отношенията с партньора.

Как да забавим темпото?

Дайте си сметка дали искате просто развлечение или истинска връзка

Когато човек обмисли на спокойствие намеренията си спрямо връзката и партньора си, тогава е много по-лесно да действа напред. Разберете какво всъщност искате. Претеглете на кантар всичко в отношенията си и открийте отговора – търсите ли нещо повече или просто се забавлявате?

Ако наблягате твърде много на физическата страна на връзката, вероятността да си слагате розови очила е много голяма. Ендорфините пречат на ясната преценка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Микаел преди 7 години
До свинаряПо Божиите закони в Светите Писания в Библията и по вярата в Господа Иисуса Христа.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Притеснява ме, че на Жена баща и ако знаеше какво чудо ще му се роди, никога не би правил секс завалията.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо? Нещо притеснява ли те?
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Луди, спрете да си изливате лудостта тук, ако обичате.
16
0
 
2
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Микаел,кои божии закони да следваме,тези на Алах,Йехова,сина му Исус,Шива,Тангра или на Спагетеното Чудовище?
15
1
 
3
 
! Отговори
Микаел преди 7 години
Съзнавате ли колко сбъркана и изродена е съвременната западна цивилизация базирана на дяволски учения? Дотолкова сбъркана и дефектна, че не може да просъществува и да се ражда ново поколение защото дяволските "ценности" които издига в култ я унищожават от самосебе си. И сякаш малцина виждат това а останалите заслепени от егоизъм крещят безмълвно "аз, аз, аз", но щастието което бленуват няма да намерят и то ще побегне от тях защото вървят срещу Божиите закони.
14
0
 
2
 
! Отговори
Микаел преди 7 години
В цялата история на човечеството семейството и децата са радост, щастие, смисъл а днес населението облъчено от ученията на дявола идещи от запад които целят унищожението и пращането на човешките души в ада "реши", че семейството и децата били лайфчойс и по-желание и за кеф. Нямате си напредстава колко сте облъчени от доктрините на дявола и колко са промити мозъците ви и как възприели тези гибелни доктрини от архи-врага сами се самоунищожавате и не си оставяте остатък като вършите това зло.
13
0
 
1
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Жена,не си длъжна да раждаш деца,това все пак е въпрос на желание. Ако нямаш желание не е необходимо да го правиш и това е. Хората съзнателно или не,търсят смисъл в живота за да го прекарат по възможност по поносимо. Ако си намерила свой смисъл за съществуване,и той не включва деца,няма лошо. Все пак е хубаво малко да се опиташ да гледаш малко по положително на живота,независимо какво си преживяла
12
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
...10, поне си опитал? А докато опитваш ти отрежат краката, ръцете, ушите, ослепят те, обаче това не им стига и искат и сърцето ти да изядат, докато и там остане празна дупка...оооо, опитвай бе, опитвай, създавай, раждай, отглеждай, като можеш! Аз не мога. Инвалиди не трябва да раждат деца. Мъдреците деца нямат. Децата се раждат на обикновените хора. Посечените нямат деца.
11
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
10, колко от ДЕЦАТА, които се раждат са родени от любов, а не от просто от някакъв механичен секс, с цел възпроизводство, някой се изпуснал по-погрешка, някой искал да върже някого за пари, някой му дошло времето, че иначе ...зян...страх мале, че няма да има кой да наследи страхливия ми мозък и кофтите ми фалшиви ге-ни? Дали си задаваш този въпрос?
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големи глупости пишеш, другарю коментирщ отдолу.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако, ако... А хич? Поне си опитал. Гаранции от живота ли искаш? Ами искай си... Сигурност по принцип няма никъде и за нищо, това означава ли, че най добре е нищо да не се прави, а защо не и да сцепим планетата и да я анихилираме, поради безсмислието на битието? Биологичната цел на любовта е възпроизводството. А това, че земята е пренаселена е тема за други коментари и статии.
8
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 7 години
"мода, гримове, фитнеси, демонстрация на превъзходство над съперника в любовта"Значи аз трябва да ходя и да се гърмя. Нито едно от тези не ми е приоритет и ако това, което е описано означава, че този фалш се прави за да се възпроизведеш.....да ви имам аз фалшивото поколение заченато във фалшиви маски! А мога ли да попитам, ако се възпроизведеш и ти умрат децата какъв точно помен остава от тебе? А ако се възпроизведеш и децата ти жив те оставят и не искат да не погледнат? Какъв помен оставяш?
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, мъжо
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Любовта е коктейл от хормони. Продължителността й е три години. Много прозаично за всички влюбени, но това е положението. Крайната цел на природата е възпроизвеждане, пак проза...Само като си помислиш - мода, гримове, фитнеси, демонстрация на превъзходство над съперника в любовта и всичко това за да се възпроизведеш. Ако не го направиш, от теб и помен не остава. Дори третополовите са го разбрали и търсят сурогатни майки.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз се забавлявам с тъ.пи жени. Това ми е и хоби и професия.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Жено
3
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 7 години
9, драги, ако няма с кого да си говориш, защо просто не се подписваш по друг начин и не покажеш колко самотен си всъщност. Опитът ти да ме вкараш в изключително детски и ниЗки игрички не е нещо, което не съм виждала друг път. Спри да се подписваш като "Жена", просто защото ти не си мен и ако целиш да обръщам внимание на жалкото ти поведение, просто няма да се получи. Знам, знам, че искаш да си ми ВАЖЕН, но не СИ!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като прочетеш между редовете пак става дума за "пениси ама хайде.
1
4
 
7
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Най-важните отношения в живота ни се развиват бързо и красиво. Най-баналните бавно и в крайна сметка зверски грозно. Любовта не можеш да я развиваш, отвиваш, навиваш, завиваш, тя се случва така, както трябва да се случи. Всичко, което се опитваш да контролираш и да управляваш с ума си, с тактики и тем подобни финтифлюшки НЕ е любов.