Съвети за живота от зрели хора

Най-важният човек в живота ви е човекът, който се съгласи да сподели живота си с вас
29 апр 2016 22:38, Михаела Лазарова
47
Съвети за живота от зрели хора
Снимка: outnow.ch

Възрастните хора определено са тези, от които можем много да научим за живота. Техният опит всъщност е поредица от грешки, успехи, съвети, на които те са вярвали.

Неотдавна на група хора навършили 60-годишна възраст е бил поставен следният въпрос:„Какъв съвет бихте дали на тези, които са наполовина на вашата възраст?“. Любопитни ли сте да разберете? Вижте няколко ценни житейски съвета в следващите редове.

Хората винаги казват „Уверете се, че работата, която ще си намерите е това, което обичате да правите най-много.“ Но това определено не е най-правилният съвет. Най-подходящата работа е тази, която обичаш няколко дни, може да понесеш най-много дни и все още плаща сметките ти.

Годините минават като един миг. Не се женете млади. Живейте си живота. Пътувайте, правете разни неща. Вижте света или тези места, за които ви позволяват средствата.

Не приемайте живота толкова сериозно. Дори ако нещата изглеждат мрачни и безнадеждни, опитайте да се смеете над трудностите, пред които животът ви изправя.

Един истински приятел ще дойде, ако му се обадите дори в 2 часа през нощта. Всеки друг е просто познат.

Не приемайте съветите на някой друг като божа истина. Можете да поискате съвет от някого, когото уважавате, а след това внимателно да помислите и да вземете свое собствено решение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
МЪЖ преди 7 години
ЖЕНО, ТРОП, ТРОП!
36
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
37, ти да си виждал прос-таци да се задържат около умна жена, ако тя не го позволи, не се примири или не се отчая достатъчно много? Аз такава не познавам. Когато тропаш ходи оближи подметките на жена ти и й благодари, че търпи подобен прос-так като теб! Уважение към мъжа и авторитет има, само ако жената го позволи. Е, аз на подобни ***-ци уважението си не давам! Ходи да пееш песнички на глупачките, които те търпят, които купуваш, които лъжеш и така задържаш до себе си. Толкова е просто.
35
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 7 години
37, ще си тропаш по клавиатурата, докато не дойде жена ти или *** и не ти кажат да отидеш и да измиеш чиниите или изхвърлиш ***. Точно толкова банални и респектиращи мъже сте...такива като теб. Точно толкова .
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жено, троп!Ще те тропам по кратуната докато не вденеш.
33
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 7 години
35, като си авторитет вкъщи какво си тръгнал да се правиш на авторитет и пред Жени, пред които номерцата ти не минават? Гледай си къщата и не ми се ври между коментарите! Скачай на жена си, майка си, баба си, дъщерите си, съседката, шефката ти и всички, които се впечатляват от подобни мъже като вас. За мен начина, по който пишете ми говори ясно, че едва ли някой ви бръсне за слива или пък ако ви бръсне изобщо, имате огромен проблем с признанието! Ходете си развявайте ЧЕХЛИТЕ пред подметките си!
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жено, Аз и без да бия майка си и съпругата си съм главатар и авторитет вкъщи. Кой ти е крив че мъжете не се задържат около теб? Троп.
31
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 7 години
31 и 32, пребихте ли жена си, майка си или приятелката си за Великден? Време е да отидете и да им покажете кой е главатарят в семейството! После да се похвалите!
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Троп по кратуната, Жено. Now stay down.
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената пак взе да надига рошавата си глава. Трябва да я връщам в изходно положение с някой чехъл.
28
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 7 години
23, ти като си много умен, следвай съветите и гледай живота ти да не мине, ако не си ги изпълнил, че ще почнеш да се тюхкаш и съжаляваш. На Земята живеят и други типове хора с различно мислене. Това, че има хора като теб, които не могат да го приемат и ги смятат за неумни, НЕ Е мой проблем.
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жени, не по-горе от клюките и битовизмите. Путин е висока топка за умствените ви възможности.
26
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
25, и с кое се опитват простаците да се опитват да ме направят щастлива? С кое точно? С низките си думи и псувни ли? Да ти имам аз критериите за щастие!
25
0
 
0
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Не виждам нищо възвишено в коментарите,но на вас щом така ви се струва...и все пак статията не беше за Путин,руската армия или Обама,можеше да си спестите недодялания сарказъм. Като няма какво да кажеш,по добре замълчи-народна мъдрост
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото Жено, щастие трябва да има за всички жени. А всеки тук вижда колко си недоощастливена и затова ти помагат хората.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Децата се учат чрез подражание ... Просто е хубаво да си добър пример . Много вярно и безкрааайно трудно.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
статията е много изчерпателна и вярна..това е самата истина за живота...всички написали *** коментари по-надолу е добре да прочетат статията и да я осмисля,защото докато пишат глупости тук живота им е минал неусетно...
21
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
23, не ми се пише. Явно такива коментари не са за тук. Тук трябва само да се псува. Да са живи и здрави простаците, мизерниците и олиго-френите!
20
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
24 и 25, защо не отидете да ощастливите любимите си жени: приятелки, съпруги и майки и не ги дарите с уникалната ви умна течност пълна с ПРОСТОТИЯ!? Изпикавате се, свършвате, изплювате се в една чаша и отивате да давате МЪДРОСТ на тези, които имат нещастието да са около ВАС! То бива бива ограничени задръстеняци и социални запъртъци, но вашето край нямаше!!!Ако просто ВИ бях напсувала сигурно щеше да Ви стане топло на душичките, ама а де - на ви малко думи, да обработвате с чуторите си!
19
3
 
2
 
! Отговори
По-обикновен преди 7 години
Ей, чета и се радвам, че съм се родил българин! Иначе как щях да разбера умните неща, написани по-долу? Толкова пъти съм се питал за смисъла на живота... А било достатъчно да попадна на коментари от правилните хора! Отговорихте на всичките ми въпроси, хвала вам!За пореден път се радвам като дете, че имам такива сънародници!
18
1
 
1
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Въпреки,че по време на сън съзнанието ти привидно не работи,то всъщност работи,мозъка ти преработва информация,докато при смърт мозъка просто не може да функционира. Има голяма разлика