Как можете да останете приятели с бившия?

Оставете нещата понякога просто да се случват
16
Как можете да останете приятели с бившия?
Снимка: outnow.ch

Разводът е най-труден, когато двойката има деца. Подялбата на любовта, вниманието и времето на децата е най-честият повод за скандали и неразбирателства.
Въпреки това можете да положите усилия, за да запазите добрия тон дори след развода, а защо не и да запазите приятелството помежду си!

Как можете да останете приятели с бившия в името на децата?

Осъзнайте, че все още имате връзка

Колкото и да е бил болезнен разводът, колкото и да не ви се иска в определени моменти да виждате бившия си, трябва да осъзнаете, че все още имате връзка, която ще ви свързва завинаги.
За да бъдете в приятелски отношения на всякакви семейни поводи – сватби, годишнини, рождени дни и раждания на внуците ви в бъдеще, постарайте се да осъзнаете важността на връзката си и се опитайте да я запазите в допустими приятелски граници.

Оставете нещата понякога просто да се случват

След месеци и години караници, довели до развод, вероятно ще ви е трудно да си представите, че все още може да ви се случи да търпите забележките и подмятанията на бившия си, но и такива неща се случват.
Приемете го и не бързайте да му отвръщате. Можете да овладеете ситуациите със споразумения и спокойствие. Само продуктивните разговори ще ви помогнат с времето да приемете срещите си с бившия по повод децата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
6
 
! Отговори
Бен преди 7 години
До ЖенаИма жени на които почти не може да се угоди, оплакват се от липсата на вярност и нравствени качества у мъжа, но ако срещнат добър, качествен мъж имат претенции към него. Нещата така няма как да станат.
10
5
 
5
 
! Отговори
Жена преди 7 години
10, подлец и предател! ...99 процента сте такива. Подлеци и предатели!
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Задължително бившите трябва да са приятели и да си правят прас прас от време на време. Всяка връзка изпада в сантименталности и простотии в такива случаи е добре да имаш някой и друг бивш/бивша самозадоволяването не може да свърши цялата работа.
8
2
 
7
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Сега видях, че статията е за развод и деца. Това, което правиш с бившия си тук не е да оставаш приятел с него, а да изпълняваш чисто механично и безразлично задълженията си да дадеш право на децата ти да бъдат с биологичния си баща или майка. Договорни отношения. Този, които не е имал емоции остава приятел, тези с емоциите късат всякакви контакти. Ако имат деца, преглъщат присъствието на другия заради децата. Просто житейски опит и наблюдения.
7
2
 
19
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Да дойде тук един мъж,да ми обясни, как остава приятел с жена, която е обичал и която го е напуснала примерно, защото тя е предпочела да продължи с друг мъж. Нека да дойде някой мъж да ми го обясни. Ама мъж, който е бил ЕМОЦИОНАЛНО въвлечен във връзка, а не чисто приятелски и сексуално. Много хора не правят разлика.Да дойде тук жена и да ми обясни, как остава приятелка с мъж, който е обичала от цялото си сърце и той е избрал друга, независимо зали е заради секса, заради пари или за кеф.
6
2
 
12
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Оставаш приятел само с такъв, който ти е бил приятел. При жените, ако бившият ви, ви е бил приятел, той ви е бил основно приятел (братче, нищо че сте правили секс) и там чувства свързани с влюбване липсват. В такъв случай няма проблем жената да остане приятел с бившия си.Мъжете остават приятели с бившите си гаджета, само, ако към тях са нямали нищо повече от това да изпитват сексуално удоволствие да са с въпросната жена, тоест там отново е липсвало влюбване.Като има чувства..няма приятели.
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не можете да останете приятели с бивш/а. Няма начин. Приятелството се основава на близост и доверие. Прекратите ли връзката, това означава, че тия неща между вас ги няма.Аз лично винаги съм приключвал взаимоотношенията си с другата страна напълно. Никога не съм ги срещал отново, освен случайно на улицата. Тогава просто ги отбягвам.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
SHTO ZA KOMENTARI? NITO E DO PARI, NITO DO...VUPROS NA ZRIALOST, RAZUMIE, POZITIVISUM I INTELIGENTNOST E. VUPROSUT E DA MOJESH DA PROSTISH I DA GLEDASH NAPRED V BUDEHSTETO, NE SE ROBUVA NA ZLOBA, REVNOST I MISLENE ZA MINALOTO.JIVOTUT SI TECHE, OSTARIAVAME BAVNO I E DOBRE DA SME ZAOBIKOLENI OT PRIATELI, DAJE TOVA DA VKLIUCHVA I BIVSHIA (TA).VSE NESHTO GI SVURZVA...
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствения начин е да му пускате от време на време за разнообразие и да не се отекчава!
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма начин!
1
0
 
23
 
! Отговори
Мъдрец преди 7 години
Останете приятели с бившия.Ако спечели от тотото и стане милионервинаги може от приятели да станете пак гаджета.