Секс пози, които влудяват жените

От "Кученце" до "Каубойка" всяка жена има поне три любими пози
27
Секс пози, които влудяват жените
Снимка: outnow.ch

Имате ли любима секс поза? Повечето вероятно биха отговорили, че харесват всичко, което им се случва в спалнята. Въпреки това, понякога сме склонни да подценяваме значението на различните секс пози.

Това дали ще достигнем до оргазъм или не, зависи не само от партньора ни, но и от самите нас. Познавайки добре своите тела и сексуалност, бихме могли да насочим половинката в правилната посока. От секс поза "Кученце" до "Каубойка" всяка жена има поне три любими пози. Но вижте кои са тези, на които жените наистина не могат да се наситят.

Поза "Змия"

Тази секс поза е любима на жените, защото с нея всеки път могат да достигнат до влудяващи оргазми. При нея жената е легнала по корем на спалнята, а партньорът ѝ е легнал върху нея или е леко надвесен. Секс позата позволява както вагинално, така и анално проникване.

По време на половия акт, жената или любимият й биха могли с ръка нежно да стимулират клитора или вулвата. Това дава гаранция за достигането на два или три вида оргазъм – вагинален, анален и клиторен.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поза змя е за мъже, които трудно се облекчават. Истински афродизиак е за тях. Експлозивно им действа. Из дневниците на един сексолог.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По моите наблюдения любимата им поза е с отворен дебел мъжки портфейл
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствената любима поза на жените е в кухнята над тенджерите или с парцала из къщи. Направо полудяват от страст! А за нас мъжете меката пиш-ка е истинско освобождение!
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** дядо Минка за парче сланинка!
4
6
 
23
 
! Отговори
Болди преди 7 години
Интересно ми е, дали дори една българска медия писа за зверското изнасилване на 7 годишно момиченце етническо германче от група варвари- арабски мюсулмани, позиращи за бежанци в западния хамбургски квартал Баренфелд, миналия вторник? Потърсете в Гугъл и ще се натъкнете на потресаващата истина, която бива прикривана от ислямофaшисткaта тoлеpacтка преса и медии! Позор!
3
3
 
27
 
! Отговори
Митака преди 7 години
Сек( пози който влодяват жените- когато се изпразниш върху нея, и се обърнеш на другата страна и заспиш. :D
2
1
 
28
 
! Отговори
До Минка преди 7 години
Абе, Минке, ти докога ще си на 47 ***? До пенсия ли? От поне 7 години се влачиш по форумите... и се на 47, бахмааму...
1
1
 
19
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Точни сте като швейцарски часовник. 11 часа и вкарвате дежурната статия за Минко ,ама той до понеделник е на секс туризъм с парите дето изкърти на снощния мач.