Малките тайни, които дамите крият от своите партньори

Вероятно и вие ги спестявате на половинката си
6 май 2016 21:42, Екип на Tialoto.bg
49
Малките тайни, които дамите крият от своите партньори
Снимка: outnow.ch

Мъжете и жените са различни, но и двата пола обичат да твърдят, че стават все по-големи експерти в разконспирирането на мистериите около другия.

И все пак господата остават „на тъмно“ за много от действията и мислите на своите любими.

Причината не е, че дамите искат да бъдат по-загадъчни и привлекателни за своя партньор, а точно обратното. Някои от навиците им ги карат да се срамуват, други пък са част от обаятелната им природа и не е нужно да бъдат споделяни на глас.

Нямате представа за какво ви говорим? Вижте 10 малки тайни, които вероятно и вие спестявате на своята половинка:

1. Жените мастурбират, когато мъжете им не са у дома. Човешко е, а и все пак не им е особено комфортно да го правят пред тях, макар че те неведнъж са настоявали.

2. Голяма част от дамите обичат да ходят по малка нужда под душа... дори във ваната. Разбира се, когато няма друг човек наоколо.

3. Дамите махат космите си навсякъде. Дори на малките пръстчета на краката си.

4. Когато са влюбени, жените често миришат дрехите на обекта на желанията си.

5. Много от дамите тайно се надяват да влязат в сексуалните фантазии на приятелите на гаджето си и дори умишлено флиртуват с тях. Но не за да го накарат да ревнува, а да се гордее с готината мацка, която има до себе си и която е само негова.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
18
 
! Отговори
Анон преди 7 години
Но.4 на списъка не е само за жени. Плюс това, това е нормално при една връска, с който и да спи за повече от един път (тоест ако станат във връска) тя ще иска нещо което има миризмата му. Това не значи че е влюбена в него.
23
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Охо, появи се една неподдушопишкаща! Никога няма да се светне за голямото удоволствие от пишкането в изправено състояние, горката...;)
22
0
 
23
 
! Отговори
Ха, ха, хаа преди 7 години
МАЙ НИКОЙ НЕ Е СВЕТНАТ, ЧЕ Е ЕКОСЪОБРАЗНО ДА СЕ *** ПОД ДУША, ЗАЩОТО СЕ ПЕСТИ ОТ ВОДА И ПРЕПАРАТИ. ДОРИ ИМАШЕ ПОДОБНА РЕКЛАМА НА УНИЦЕФ.
21
0
 
25
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Оу! Сега чак се зачетох в статията!"2. Голяма част от дамите обичат да ходят по малка нужда под душа... дори във ваната. Разбира се, когато няма друг човек наоколо."Признавам си, не знаех, че има "дами", които "обичат" да пикаят под душа или във ваната! Да светна тези, които веднага са си помислили, че е голямо удоволствие да пикаеш под душа или във ваната... Прави се само, ако тоалетната не е в банята и ако е спешно, сиреч мъжът ви се е заклещил във WC-то и си човърка в мислите!
20
1
 
20
 
! Отговори
Хуйо преди 7 години
Много от дамите тайно се надяват да влязат във сексуалните фантазии на всички живи организми на планетата - това е ясно.... :D и по възможност да се стигне и до същината ама да е като изкачване на скалист терен - щото иначе не е интересно нали.. а това гадже или мъж дали имате не е от значение.
19
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнгелЛелеееее, ако жена ти даже пръцито си е успяла да укрие през всичките тези години, какво да кажем за другите малки тайни, които толкова по-трудно се откриват...;)
18
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре че някои от жените стават за секс, иначе няма понасяне...;)
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че жена ми е от класа и аз си го знам!:-)Ама и *** не съм:-)
16
5
 
24
 
! Отговори
Жена преди 7 години
27, без да се обиждате. Жена ви е класа, а Вие сте обикновен про-стак. С какво отделянето на газове пред вас подобни, като се обръща внимание на този изключително интересен "феномен" ви прави "като човек"? По тази логика това вашето "да се облекчи като човек" може да се разбира и да посещава тоалетната и вие да присъствате на облекчението й!!!
15
3
 
24
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
За 28 години живеене заедно един път не я чух да пър*и!Възможно ли е?!Не твърдя ,че не го прави,даже за майтап съм я взимал- е,не!Все едно ще взриви планетата ако един път се облекчи като човек:-)Е,не баш като в казармата де:-)Там като дадяха ряпа с недоварен грах и сигурно натовците чрез сеизмолози ни разкриваха по добре от сателитите.Срам,та срам за нея било....пък си е човещина,нали:-)))))
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАко всичко се оправя със секс,цена нямаше са имате.Ама това не е достатъчно,ама ти си го разбрал,затова така пишеш,ако не си-ще го разбереш.Като се научиш и да говориш,още по-просто ще ти се види.
13
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обичат да пускат газ под юргана
12
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обикновено крият, че им смърдят краката и между краката. Една такава на първа среща ми разлюти очите - сълзи текат и въздух не мога да взема.
11
2
 
34
 
! Отговори
вие питате преди 7 години
Вие питате: Кои са малките тайни, които дамите крият от своите партньори?Ние отговаряме: Кои от многобройните им изневери се броят за изневери, и кои не се броят.
10
15
 
21
 
! Отговори
Жена преди 7 години
21, не разбрах. Това, което е сигурно е, че аз съм жена и не съм хомо. От там нататък вие си избирайте как да се групирате по полове. Не мога да ви мисля.
9
10
 
20
 
! Отговори
Жена преди 7 години
18 и кво точно ти е? Ще ти се пръснат звънците или не знаеш как да се облекчиш? Защо занимаваш хората с немоЩията си? О, сетих се! Пепо Радомирски може да те пожелае и да ти помогне.
8
11
 
20
 
! Отговори
Жена преди 7 години
17, хм? Защо задаваш такъв въпрос? Кое съм написала като "питон", че ме приемаш за равна или пък се поставяш в позицията на някой, който е "мазен геисимо"?Напиши нещо, все едно си го написал с ваг-ина, че да ме научиш как трябва да пиша, че не се чувстваш като пълна п-тка пред мен и да се почувстваш като мъж? Явно имаш някакви колебания относно сексуалните си усещания спрямо коментарите ми. Мъж ли искаш да съм?
7
6
 
22
 
! Отговори
Жена преди 7 години
14, ти от кои си: грозните или красивите? Физически. За другото не те питам. Там си личи какъв си.
6
3
 
20
 
! Отговори
Ънонимен преди 7 години
Моята гледа да няма косми долу, че не ги понася... А пък и като правин нещо с нея е по хубаво така...!!!
5
4
 
39
 
! Отговори
Жена преди 7 години
6, другият път я попитайте, дали някой мъж е пожелал да прави секс с нея, щот то може да не иска, щот няма с кой. Това също е вариант.