Най-добрите жени остават необвързани най-дълго

Те не се впускат във връзки от отчаяние
100
Най-добрите жени остават необвързани най-дълго
Снимка: outnow.ch

Превръщането на една връзка във фикс идея пречи на много жени. Кара ги да се чувстват депресирани, недооценени, сами и най-вече самотни.

Има теории, според които необвързаните жени са едни от най-ценните и качествени сред всички. Има сериозни причини да сте необвързана и те са свързани с личността ви. Буйният и необуздан дух дава крила, с които си струва да се гордеете.

Често мъжете, с които сме били в живота си са се оказали временно забавление, което няма качествена стойност. Ето защо съжалението не трябва да ви обзема, напротив.

Вижте 3-те причини, според които най-добрите жени остават необвързани най-дълго!

Не се впускат във връзки от отчаяние

Една от най-често срещаните грешки, които много жени правят, е да се впуснат в следваща връзка заради предишно отчаяние. В тези случаи обикновено следва още по-голямо разочарование, защото подобни реакции ни карат да правим грешни избори.

Впоследствие единственото, което ни остава е още и още разочарование.
Най-добрите и стойностни жени не правят подобни отчаяни избори. Те са готови да останат сами, но да не се впускат в излишни връзки, които ще им донесат още разочарования. По-добре сама, отколкото в неудовлетворяваща връзка, нали така?

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Използвайки вашия речник ще се осмеля да кажа , че "по-качествените и ценни" хора са тези , които могат да съжителстват с други, да споделят и да се обвързват. Това означава повече социални качества, морални ценности, интуиция и любов. Така че, статията е партенка.
85
0
 
9
 
! Отговори
razgradski pop преди 7 години
"Най-добрите жени остават необвързани най-дълго"...причината е ясна...защото имат повече и по-добри мозъчни ресурси от другите...
84
0
 
15
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Аз с жена ми се запознах пред очният кабинет на студентска поликлиника.Сериозно.Щях са си вадя( както и тя ) медицинако за книжка.Но!Под носа ни излязоха в почивка от 10до 1030.Ядосах се ,опитах се да споря но като видях девойчето което точно дойде:-)Поканих я на кафе,там се уговорихме за друга среща......И след година се расписахме.За миг не съм съжалявал:-)Та като е писано- ще стане всякак;-)
83
0
 
3
 
! Отговори
Бен преди 7 години
До МъжПоста "До Бен" не съм го писал аз, цитираш ме некоректно."Естествено вина за цялата тази работа имат и българските (а и не само) мъже"Да така е."има И ДОСТА СВЕСТНИ МЪЖЕ И ЖЕНИ, САМО ЧЕ ТЯХ НЯМА ДА ГИ НАМЕРИШ ПО БАРОВЕТЕ, ДИСКОТЕКИТЕ ИЛИ В САЙТОВЕТЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА!"Това може би е така, може би не е така а ти къде предлагаш да се намерят? Да позная ли? Курсове по кулинария, йога, екскурзии и т.н. все места които не са за тази цел, нещо като хвърляне напосоки?
82
0
 
3
 
! Отговори
Жена преди 7 години
83, разбира се, че не е лошо. Написах да бъде по-практична, просто защото когато говориш с клишета и липсва конкретика като я чета ми звучи инфантилно, нереално и позьорски.Ето, ти прочете това за сексуалната тренировка и вярвам, че веднага в мислите ти нахлуха идеи за щастие, тоест ти на тази жена би повярвал, че е щастлива, успяла и боготворена, нали така? Просто думите й конкретни биха имали повече тежест за теб. Ако напише, че отива да готви за 5 човека, че рЕват може да й съчувстваш ...
81
0
 
2
 
! Отговори
dp преди 7 години
82, Жена, добре де, съгласен съм с практически всичко както го виждаш в тая "боготворената и щастливата", ама ако мъжът и я вика за съботна секс тренировка - това лошо нещо ли е?Аз с подобни призиви не помня да съм предизвикал недоволство някога :D .
80
2
 
5
 
! Отговори
Жена преди 7 години
79, "трябва да се наслаждавам на щастието си."Другият път дайте по-практично. Това повече ще ме впечатли.Нещо от рода на:- мъжът ми ме вика да правим съботна сексуална тренировка- децата реват, че са гладни- скучаещите ми приятелки, боготворените, искат да идем на кафе- отивам да се епилирам- чете ми се нещо- не ми стига акъла да мисля какво повече да ти напиша, че ми е клиширано в главата и няма оправия. То не е лесно да се правиш на щастлива, хахаха.
79
0
 
6
 
! Отговори
Жена преди 7 години
79, "трябва да се наслаждавам на щастието си."Повярвах ви! :)))))))))) И почнах горКо да рИвъ и да ви завиждам! ПозьорчиЦата, милинка. Събрали се някакви кокошинки и почнали да се хвалят как били кокошки, които били боготворени от петлите им. Хвалили се, хвалили, а мъжете им им гледали сеира. хихихих
78
0
 
5
 
! Отговори
Жена преди 7 години
79, "За твое съжаление -да"И защо си помислехте госпожо, че ще бъде за мое съжаление, че някоя жена е умна, успяла и боготворена? хихихи... Виждате ли как сама се издавате, колко нисичка сте? Аз се радвам на всеки, които е умен, успял и боготворен! Вие обаче май не можете.... да сте 100 процента такава, щом си помислихте, че би било съжаление за мен, ако Вие сте такава. Типични думи на жена, която обича да позира и да си мисли, че другите са нещастни, ако тя е щастлива. Нисичка женица....
77
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЖенаЗа твое съжаление -да.Умна съм,успяла съм и съм боговорена.Пожелавам ти го и на теб.Всеки има право на щастие в този живот.Хубав ден.Не мога да продължа дискусията,трябва да се наслаждавам на щастието си.
76
0
 
9
 
! Отговори
Жена преди 7 години
69, на каква да се прави? Една умна жена на никаква не се прави. "Правенето" работи пред по-простовати мъже. Същото е като това на един мъж да му вървят недодяланите свалки пред някоя нимфетка, с реплики от филми.
75
2
 
10
 
! Отговори
dp преди 7 години
Като гледам маса хора се хващат на най-евтината уловка, постоянно ползвана примерно от агитаторите.Логическите твърдения не са непременно обратими.Ако е вярно, че "най-свестните" остават най-дълго сами то това далеч не означава, че обратнототвърдение е вярно - че най-дълго останалите сами са "най-свестни".Отделно от това има огромна доза късмет в това кой кого кога ще срещне.
74
0
 
4
 
! Отговори
Жена преди 7 години
74, а мъжете им какви са на тези жени? Умни, успели и боготворени от жените им? Просто любопитство. А ти каква си? Умна, успяла и боготворена?
73
0
 
18
 
! Отговори
Жена преди 7 години
76, а може един въпрос. Жена на 35 години с две деца, която се развежда с мъжа си, защото той е "заобичал" 23 годишна тя свястна ли е или не е свястна?А още един въпрос може ли? Мъж,който е над 35 години и не е оженен свястен ли е или не е свястен?А *** и баща ти един за друг ли са били и още ли са заедно и те ли са пример за СВЯСТНОСТ? Кой определя кой е свястен и кой не? Кое ти е свястното на теб?
72
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе, да, Баба Пена на 85 години все още избира мъжа за себе си ...Жените минат ли 35 години и още не са омъжени, значи не са свестни в над 90% от случаите.
71
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЖенаНе зная в каква среда живееш,какви са ти приятелите и на какви мъже си попадала,но лично аз съм заобиколена от супер умни,успели жени,които са боготворени от половинките си.
70
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
О, да. Тия на снимката точно са най-добрите жени!А на тия, дето остават необвързани най-дълго, всъщност нещо им куца. Затова иде някой мъж, интересува се, иска, опитва, накрая бива отблъснат, а тя реве и се вайка "*** защо пак така?" и изобщо не вдява какво е свършила. Докато най-накрая се усети, че за нейния влак вече няма пътници. Тъжно ли е? Не, тривиално е.
69
2
 
14
 
! Отговори
Мъж до Бен: преди 7 години
От друга страна обаче в България има И ДОСТА СВЕСТНИ МЪЖЕ И ЖЕНИ, САМО ЧЕ ТЯХ НЯМА ДА ГИ НАМЕРИШ ПО БАРОВЕТЕ, ДИСКОТЕКИТЕ ИЛИ В САЙТОВЕТЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА! Пак ще те цитирам "Това са търсили - това са намерили!" Това важи И ЗА ТЕБ, А НЕ САМО ЗА ДРУГИТЕ ХОРА!
68
2
 
10
 
! Отговори
Мъж до Бен: преди 7 години
Сам го казваш: "Това са търсили - това са намерили!" Прав си, че голяма част от българските жени са меркантилни ку-ври! Особено тези, които постоянно ни биват навират в лицата като Ку-рволета Лозанова, Златки, Патки и други подобни! Естествено вина за цялата тази работа имат и българските (а и не само) мъже, които СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО, ЗА ДА ВКАРАТ ЕДНА ЖЕНА В ЛЕГЛОТО СИ! ДОРИ И АКО ТРЯБВА ДА Я КУПЯТ (не е задължителни да е непременно в кеш може и с някое украшение, скъпо парцалче или екскурзия)!
67
0
 
2
 
! Отговори
bros преди 7 години
Бен...Wtf?!?