Как жените сриват мъжкото либидо?

Не наблягате на любовната игра
24 май 2016 22:00, Михаела Лазарова
4
Как жените сриват  мъжкото либидо?
Снимка: outnow.ch

Без да искат жените понякога убиват сексуалното желание на мъжете. Либидото е крехко, макар мъжете по природа да са по-сексуални от нежната половина на света. Желанието им може да пострада от някои неволни женски жестове.
Какво в женското поведение може да предизвика срив в мъжкото либидо?

Не позволявате да ви види гола

Мъжете разчитат изключително на зрението си, щом се стигне до любовна игра. Един поглед към голото ви женско тяло е достатъчен, за да се възбуди. Когато всячески криете тялото си, предпазвате се в тъмното или под завивките, правите секс с дрехите – това неминуемо ще се отрази върху сексуалната му реакция към вас.

Не позволявате да ви пляска по дупето

Някои жени не обичат да бъдат пощипвани и пляскани закачливо извън сексуалната игра. Мъжете пък от своя страна обожават да ви плеснат по дупето, когато минавате покрай тях. Или пък да докоснат гърдите ви най-безцеремонно, въпреки че не сте гола.

Не приемайте това поведение като обидно или неприемливо, стига да се случва само когато сте сами. Това възбужда мъжете и повдига тяхното либидо.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
14
 
! Отговори
Д-р Коев до Внимание преди 7 години
Как успя да се измъкнеш? Връщай се в стаята си! Знаеш, че ние всички се грижим за тебе и ти желаем доброто. Връщай се, защото навън е студено, ти си само по пижама, не си вечерял и не си си взел още сините хапчета!
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като и видя пожълтелите бикини и не мога да го намеря и за малка нужда.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хайде Минко ти си!мачовете свършиха