Коя е най-голямата фобия според зодията ви?

Ако сте наясно, може би ще я преодолеете по-лесно
25 май 2016 22:37, Теодора Драгоева
8
Коя е най-голямата фобия според зодията ви?
Снимка: outnow.ch

Ако се интересувате от астрология, вероятно сте прекарали доста време в това да четете за положителните качества на вашия зодиакален знак.

Проучването на тъмната страна на всяка зодия, като страховете и фобиите, които ние всички имаме, може да ви бъде по-полезно в някои моменти от живота ви.

Ако сте наясно с тези страхове и негативни мисли, характерни за вашия знак, може би ще намерите начин да ги преодолеете по-лесно и бързо.

Ето и кои са те:

Овен: Страх от загуба на близки хора
Единственото нещо, което може да уплаши хората от тази, иначе смела зодия, е да изгубят свои близки хора. Човекът Овен е войник, който мрази да губи битките си, но в борбата си за надмощие, той понякога наранява тези, които го обичат, без дори да го осъзнава.
Когато действията на вашия Овен започнат да имат обратен ефект, трябва да намерите начин да му го кажете преди да решите да изчезнете от живота му. Той ще осъзнае грешката си. За съжаление вроденото му безпокойство го подтиква към това да се бори и бунтува, дори когато няма война.

Телец: Страх от финансова нестабилност
Човекът Телец обича да се чувства удобно и иска да живее в охолство. Това, което може да го уплаши до смърт, е опцията да изгуби своя комфорт завинаги. Телците се стремят към финансова стабилност, не заради самите пари, а заради това, че финансовите възможности вървят ръка за ръка с удобствата. Телците не печелят пари, само за да печелят, а за да харчат. Нищо не ги плаши повече от финансовата нестабилност.

Близнаци: Страх от вземане на решения
Близнаците променят своите решения, становища, избори и дори обещанията си през цялото време. Причината? Те не могат да се придържат към тях по природа. Те са пъргави манипулатори, които бързо забравят какво са казали първоначално. Това е тяхната сила, но и голяма слабост. Те не са способни да вземат решения и да се придържат към тях именно заради двойствената си личност. Проблемът на Близнаците е, че те винаги имат много големи идеи, но никога не знаят коя е най-добрата.

Рак: Страх от напускане на дома
Тези хора се чувстват най-сигурни у дома, където са в безопасност от големия свят. Иронията на съдбата им е, че те сами се поставят в изолация заради страха си да не попаднат в капана на място или ситуация, от които бягството им ще е трудно. Затова, ако имате близки хора от тази зодия, карайте ги да бъдат по-отворени към света, както физически, така и емоционално и по-често да се втурват в непознати за тях неща. По този начин те ще се научат да се радват повече на личната си свобода.

Лъв: Страх от пренебрежение
Ако има едно нещо, което притеснява представителите на зодия Лъв, това е някой да не ги подцени или пренебрегне. Лъвовете мразят, когато другите ги игнорират. Те посвещават голяма част от времето си в това да печелят вниманието на хората в живота си. Те смятат, че влияят и въздействат на хората, именно заради това че са център на внимание. Те живеят според поговорката: „Ако едно старо дърво падне в гората и никой не е наоколо, за да го чуе, все едно нищо не е паднало!“.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
тази ли бе, тази ли? преди 7 години
Моля, напишете и че този текст е писала чистачката на офиса, а не астролог!Откакто разбрах, че съм "подхлъзнала" ЖЕСТОКО един от най-, най- сътрудниците ви в майтапчийски чат ХА,ХА,ХА и сега това ми се сервира като реални преживявания - Некакъв син, некакъв суинг и некакво дилдо и ... пр. (никога не съм виждала толкова на*дупени мъже в живота си след вашите внушения) не ви различавам от жълтините.Не без удоволствие установявам, че не го правя само аз :)))Милите ми долнопробия!
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Лъв"Непознахте" "мойте познати който" "Амаче"Ти си по-зле и от астролозите.
5
9
 
4
 
! Отговори
Лъв преди 7 години
Непознахте, нищо от написаното не е вярно... не само за мен, а и за мойте познати който хич не са малко.... Амаче сте смешни.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В 21 век хора пишат и четат за зодии, положението си е таковало таковаата.
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами какво да ви кажа..за близнаците не съм сългасен..може и във всяка зодия да си има изключения, но брат ми е Близнак. Аз такъв човек не познавам. На 35 години е и от 15 години е из Европа. На 20 стана от масата и напусна семейството ни както си ядяхме- каза: отивам в Гърция. Живя там 10 години хвана ги кризата и се прибра..започна ранота тук за 800 лева заплата и ми вика на втория месец..ще се скъсвам за тез и ще дават 400 евро? Не съм роден за тази гавра..и сега е в Германия. нека да не взима
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Муахахахахахахахахаха...Зодия Близнаци- страх от взимане на решения!!!!!Мъааахахахахахахахахаххахах...Това е зодията която поради своята функция да се преобразява...винаги взима решения първосигнално, след това осъзнава че е сгрешил си мени мнението и взима друго крайно решение. както се казва спариите на близнаците не можеш ги проследи.
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЛУУУ-ПОООООО-СТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!