С какво жените Водолеи са толкова интересни?

Жените Водолеи са едни от най-интелигентните личности
25 май 2016 08:00, Михаела Лазарова
15
С какво жените Водолеи са толкова интересни?
Снимка: Reuters

Те са енергични, интересни и не допускат да бъдат ограничавани. Жените Водолеи винаги търсят своята независимост. Трудностите не ги отказват, а ги правят още по-силни. На моменти са твърде емоционални, но именно в това е чарът им. Какво още прави тези дами толкова специални, вижте в следващите редове.

Родени лидери

Жените Водолеи са родени с всички необходими качества да бъдат добри лидери. Те са повече от щастливи, когато поемат в ръцете си важни задачи. Креативни са, умеят да мислят стратегически и да планират добре ходовете си.
Винаги дават свобода на своите подчинени, за да могат да генерират добри идеи. Въпреки че са големи вдъхновители, на моменти могат да бъдат твърде властни. Но никой не е идеален, нали?

Ненаситни в секса

Сексът е частично мозъчна афера за жената Водолей. Това, което тя търси в спалнята е Айнщайн, който може да я заслепи с брилянтен ум, но и да я изненада приятно в интимен план. Тя е готова винаги на експерименти, да поема рискове, така че не се изненадвайте, ако някой път се опита да ви съблазни на публично място, на което има голям шанс да бъдат разкрити вашите похотливи желания.

Жената Водолей се нуждае от постоянна тръпка в секса. Затова се постарайте повече, защото с нея ви очакват дълги часове страстен секс.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Angi преди 7 години
До Анонимен Govorite absolutni gluposti ili ste golyam kompleksar. Yavno ne ste imali yspeh pri jenite vodolei zatova laete taka po tyah. nali znaete grozdeto e kiselo zashtoto e nedosagaemo za vas....... Izvodat si napravete sam no si zatvorete ystata i potarsete vinata izcyalo vav vas
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма жена Водолей която да не е фригидна.Те или са девствени или стари моми или ако случайно са омъжени раждат късно и остават фригидни! Астрологически и житейски факт!
11
1
 
0
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
Писнало ми е яко от ***-всички са еднако гадни ,злобни и интригантки! Чао *** !
10
1
 
3
 
! Отговори
Мъж преди 7 години
Писах го и в статията за близначките ще го напиша и тук! Водолейките и близначките СА СУПЕР ЗА ПРИЯТЕЛКИ (говоря за истинско приятелство), дори и с представители на противоположния пол, както е в моя случай! Обаче като жени СА НАПРАВО УЖАС - ПРЕКАЛЕНИ ВЯТЪРНИЧАВИ И НЕПОСТОЯННИ (като типични въздушни знаци), НА МОМЕНТИ И ТЕ САМИТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ТОЧНО ИСКАТ! Освен това водолейките са ПРЕКАЛЕНО СВОБОДОЛЮБИВИ И АВАНТЮРИСТИЧНИ, а близначките ПРЕКАЛЕНО РАЗКРЕПОСТЕНИ!
9
1
 
5
 
! Отговори
някой преди 7 години
На мен всички жени са ми интересни само с едно - с мястото, където да го поставя...
8
2
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
прекрасни са, особенно голи!
7
0
 
5
 
! Отговори
Arrows преди 7 години
Най- убавите сме бре, ко не ни харесвате. Ама това с нервите е вярно... и моичкият избяга наскоро, не можа да издържи, нищо че нервите му бяха като корабни въжета. :)
6
0
 
1
 
! Отговори
До Дъро преди 7 години
Защо "!?" ?
5
0
 
13
 
! Отговори
младен преди 7 години
До ДъроЕ тая твоята зле се е справила, моята за по малко от година ;)
4
3
 
9
 
! Отговори
Дъро преди 7 години
Имах "връзка" с жена Водолей....никога повече!? И за да не ви разказвам подробности,ще напиша накратко: За по малко от 2 год. ми изяде нервите!?....
3
0
 
11
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Ами аз досега *** Водолей не съм виждала, независимо от родителите. Има си природна интелигентност, която никой не може да ти вземе, с каквито и хора да си обграден.
2
10
 
13
 
! Отговори
Неа преди 7 години
С нищо . Много са вятърничеви .
1
4
 
14
 
! Отговори
Фичо преди 7 години
Въпрос на ген. Ако майка й и баща й са *** и простаци, как горката жена-Водолей ще е толкова интелигентна личност?