Най-любимите ласкателства на мъжете

Топ 10 на комплиментите, които мъжете ще оценят
Обновена: 26 май 2016 22:56 | 26 май 2016 22:44, Екип на Tialoto.bg
2
Най-любимите ласкателства на мъжете
Снимка: districtcutdc.com

Човешкото съзнание поначало е несигурно. То има нужда от оценки и похвали, за да се чувства добре. А мъжете не получават достатъчно добри отзиви. Едно е да му кажеш „Мерси, мило, че ме закара до гарата“, съвсем друго е да го погалиш с перце по душичката.

Cosmopolitan е направил класация на комплиментите, които жените е хубаво да използват. Ако обичат половинката си.

1. Дрехите му
Понякога мъжете влагат повече старание в облеклото си от жените. Силните на деня обичат да бъдат забелязани и най-вече отбелязани. Една добра дума за новото му яке със сигурност би оправила деня му.

2. Това здраво мъжко тяло
Физиката е представителна част от облика на мъжкия пол. А когато вашето момче спортува активно и е оформил добре детайлите си, ще му бъде приятно да изкажете комплимент по въпроса. Нали все пак затова блъска в залата.

3. „Караш ме да се чувствам сигурна“
Това е от онези изказвания, които изненадват ухото. Казвайки това, ще го накарате да изпита истинско задоволство. Ще си се представи като вашия рицар, а вие ще бъдете неговата прекрасна лейди.

4. Ухаеш добре
Има ли нещо по-сексапилно от това до вас да мине приятно ухаещ мъж? Май не! Хармонизираната комбинация от феромони, автършейв, дезодорант и миризма на сапун си заслужават комплимента!

5. Колко готино!
Както всички хора, и мъжете обичат да знаят, че с нещо са интересни на другите около себе си (най-вече на жените). Техният най-голям страх е, че ще бъдат скучни и неприветливи в един разговор. Накарайте ги да се отпуснат, като им кажете колко е готино заниманието им.

Още по темета четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Мехмед преди 7 години
Ауе къф е тоя урунгел на снимката
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-важният комплимент естествено го няма - за онуй нещо.