Нещата, които приятелите няма ви кажат за брака ви

Какво ви спестяват те?
28 май 2016 22:51, Теодора Драгоева
1
Нещата, които приятелите няма ви кажат за брака ви
Снимка: outnow.ch

Когато имате нужда от съвети за любов и отношения, вероятно се обръщате към приятелите и роднините си, но те не винаги са хората, които са готови да ви консултират.

Понякога най-близките хора не са готови да ви посочат недостатъците и дефектите, които виждат във вашата връзка или брак.

Ето и нещата, които те няма да ви кажат никога, въпреки че си ги мислят:

1. "Не е добре да петниш името на половинката си пред другите и то зад гърба му/ѝ."
Ако дръзвате да критикувате своя съпруг пред приятелите и семейството си, все пак не прекалявайте. Дори тези хора да са на ваша страна, все пак не е добре да ги информирате за всички недостатъци на партньора си, а вие да сте правите на непорочни. По-добре инвестирайте времето и енергията си в това да оправите отношенията си с вашия любим, вместо да петните името му пред приятелите си. Това най-малко ще ги постави в неловка ситуация следващия път, когато се видят с него/нея.

2. "Дръж роднините си по-далеч от брака си."
Няма значение колко свестни са роднините ви, ако те имат думата за нещата, които се случват в брака ви, нищо добро не ви чака. Вероятно вашите приятели са наясно с този факт, но не смеят да ви кажат, че вашето семейство вече е вашият съпруг, а не мама и татко. Разбира се, че вашите близки ги винаги ще ги е грижа за вашия семеен живот, но основната ви емоционална връзка трябва да бъде със законната ви половинка, а не с родителите ви.
 
3. "Престани да се опитваш да промениш партньора си."
 Ако често критикувате своя съпруг пред приятелите си, обяснявайки детайлно неговите недостатъци, с които "се борите" ежедневно, вие всъщност им декларирате, че се опитвате да "поправите" съпруга си, но безуспешно. Вашите приятели сигурно тайно се чудят защо искате да променяте човека, когото трябва да обичате такъв, какъвто е.

4. "Трябва да спреш да притискаш съпруга си."
Ако се чудите защо вашият съпруг напоследък не бърза да се прибира вечер след работа, може би му е омръзнало все да го критикувате за нещо, да му мрънкате и да недоволствате още от вратата. Вашите приятели сигурно биха ви казали, ако имаха смелост: "Вместо да се оплакваш от съпруга си, погледни себе си и ти не си идеален! Никой не обича да се прибира в негостоприемна среда."

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
2
 
! Отговори
aaaaaaaaa преди 7 години
не мога да понасям роднините му,имат отвратителни навици -НЕ СЕ КЪПЯТ -ОСВЕН В СЪБОТА СРЕЩУ НЕДЕЛЯ,САМО ТОГАВА СЕ ПУСКА ПЕРАЛНЯТА ,НЕ СЕ ПОДСТРИГВАТ ,НЕ СЕ БРЪСНАТ ,НЕ СИ МИЯТ ЗЪБИТЕ ВЕЧЕР,ГОТВЯТ САМО "ВЙАРЕНО"-ЧОРБА СЪС СЕЛСКИ МЕРУДИЙ КОЯТО ВОНИ,НЕ ОБИРАТ ПРАХ В КЪЩИТЕ СИ..НЕ ПОЛЗВАТ ДЕЗОДОРАНТ И ПРИБИРАТ ИЗПОТЕНИ И ОБЛИЧАНИ ДРЕХИ В ГАРДЕРОБА СИ,ГЛЕДАТ САМО ТУРСКИ И ИНДИЙСКИ СЕРИАЛИ ОТ КОИТО СЕ ЗОМБИРАТ