Кои са белезите на истинската любов?

В една връзка с чиста любов няма как да отсъства подкрепата
29 май 2016 23:00, Михаела Лазарова
5
Кои са белезите на истинската любов?
Снимка: Reuters

Любовта често бива бъркана с други чувства. Някои връзки дори са вредни и „отровни“ за психиката. Изследователите ги наричат токсични. От тях трябва да се отървете възможно най-бързо.

Но по какво да познаете отровната връзка от истинската любов? По нещата, които присъстват в самата връзка, разбира се! А кои са белезите на истинската любов?

Подкрепа

В една връзка с чиста любов няма как да отсъства подкрепата. Обичащите се дават своето рамо на другия в името на това да му бъдат опора. В токсичните връзки това няма как да се случи, защото „отровният“ партньор прави всичко възможно той да извлича ползи от връзката, вместо да дава от себе си.

Свобода

Ето още един белег, по който да разграничите достатъчно добре истинската любов от отровната връзка, която трябва да прекратите веднага. Ако човекът до вас не ви дава никаква свобода, то той ще отрови рано или късно вашите отношения.

Отровата ще дойде от непрестанното дебнене, забрани, задушаване, ревност и критикуване на нещата, които правите самостоятелно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Асен преди 7 години
Любовта на жената е свързана с парите на мъжа.Ако той плаща всичко, значи я обича.Но, с времето жената иска разнообразие.И тъй като мъжа я обича, е длъжен да си затваря очите.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
debela pa4ka i e tvoq do jivot :D
1
0
 
0
 
! Отговори
ррт преди 7 години
ииио