Любовен хороскоп за 30 май – 5 юни 2016-а

Романтиката ще липсва, ще има и редица разочарования
30 май 2016 13:22, Михаела Лазарова
0
Любовен хороскоп за 30 май – 5 юни 2016-а
Снимка: freeimages

Очаквайте трудна и объркваща първа седмица на юни по отношение на любовта. Венера и Нептун ще се противопоставят на Сатурн. Това ще доведе до редица разочарования. Вижте какво да очаквате в любовта според зодията.

Овен 

Седмицата ще бъде доста объркана по отношение на любовта. В петък Венера ще бъде в квадрат с Нептун и едновременно ще се противопоставят на Сатурн. Може да бъдете крайно разочаровани и да срещнете реалността в очите, която ще разсее мислите ви от романтиката. По един или друг начин, ще трябва да се справите със ситуацията.

Телец

Вашият партньор може да ви разочарова в ситуация, свързана с финанси. В резултат на това, той или тя може да остави усещане, като че ли никога няма да постигнете съгласие и сигурност в тази област. Обърнете сериозно внимание на общите ви финанси, възможно е да получавате от любимия човек подвеждаща информация.

Близнаци

През тази седмица е добре да избягвате конфликтните ситуации с половинката. Възможно е с любимия да бъдете изправени пред сложни ситуации. Ще се наложи да действате с мисъл и споделено, за да избегнете последствията.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари