Хитринки, с които можете да моделирате мъжа до себе

Разбирателство, манипулации и внимание - това му трябва на мъжа
24 юни 2016 23:00, Екип на Tialoto.bg
24
Хитринки, с които можете да моделирате мъжа до себе
Снмка: Status Magazine

Рецепта за щастлив брак или връзка няма. Но пък с малко хитринки може да моделирате мъжа до себе си и да сведете до минимум бъдещи дрязги.

1. Не поставяйте етикети, бъдете далеч от широките квалификации
Когато му поставите етикет „лъжец“ или „мързелива твар“, той ще се чувства като такъв, защото чуто от вашите уста звучи силно и истинно. Дори би могло да стане по-лошо. Някои мъже губят мотивация да променят фактите, когато знаят, че срещу тях стои едно непоклатимо схващане, родило тежък етикет. Може би е редно да му дадете шанс, казвайки нещо в духа на това: „Когато не дойде на вечерята с родителите ми, имах усещането, че си егоист, но знаех, че ти не си такъв. За мен би значело много, ако прекарваме повече време заедно в тяхната компания“. С тези думи няма да създадете атмосфера за скандали. Напротив, ще получите диалог вместо обиди.

2. Покажете, че ви пука
Да, някои мъже не са по изненадите, повечето дори забравят важните дати. Но какво от това? Спомнете си един от онези малки жестове, които той е правил – дребното шоколадово десертче, розата, която видяхте в леглото онази сутрин... Той се е сетил за вас, помислил е какво би могло да ви зарадва. Искал е да нарисува усмивка на вашето лице. Неговите усилия не са зверски, но въпреки това някак не е редно да ги зачеркнете с лека ръка и да преместите поглед в другата посока. Пък и това би го наранило. А като се замислите, не е ли секси да си имате мъж, който да се грижи за вас?

3. Приспособете го към нещата, които обича
Мислете за първата ви среща като за момент, в който можете да наредите любовния пъзел веднъж завинаги, използвайки една деликатна манипулация. Помислете какво бихте искали да направи за вас, след което просто го вкарайте в следното изречение: Една приятелка много се дразни от това, че гаджето никога не ѝ отваря вратата, щом спре на паркинга. Срамота, защо мъжете не правят такива неща“. След като се изкажете за „вашата приятелка“, той веднага ще усети какво имате предвид.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои жени, нямат онова време загубене да измислят хитрини по някой мъж. Ако ви обича, държи на вас и вашето приятелство. Разбирате се, допълвате се нещата просто се случват, между вас.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С поглед се разнират, самодостатъчните. Останалото е личен избор да си обръщате повече внимание. И да споделяте.
12
0
 
3
 
! Отговори
Много наивна статия преди 7 години
Липсва ли разбирателство, нищо няма да се получи.Внимание си дължат един на друг и двамата в една двойка. Ако това липсва от страна на единия, двойката няма перспектива, другият да не си губи времето.Манипулации? Това ще бъде не любов, а окопна война - непрекъснато дебнене. Ако той наистина се поддава на манипулиране, бъди сигурна, че ще го манипулират и свекървата, и зълвата, и шавливата колежка, и разтурената съседка, и онова бивше гадже, което той е харесвал, но случайно са се разминали.
11
0
 
4
 
! Отговори
Димитрова преди 7 години
Това не само, че е писано от жена, но е писано от жена без претенции за интелигентност /претенции за собствена интелигентност и за интелигентност на мъжа, когото трябва да "манипулираме"...
10
1
 
2
 
! Отговори
ВалиDolce Vita преди 7 години
Писано от жена. Смятам, че това изчерпва тематаgnezdoto.net/izkustvoto-na-lubovta/2305-kak-jenite-ubivat-myjestvenostta
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След, това го оставяте прелъстен и изоставен да дерзае и да мечтае в обозримото бъдеще. Бъдете неговата муза, ненаписана песен.., неизиграта роля..., неосъществен мечта. Нереализирана идея, недоизказана история без край.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Събувате му шортите и започвате да го моделирате по ваш, тертип и модел.
7
1
 
10
 
! Отговори
от 9 преди 7 години
И между другото ние мъжете хич не искаме да сме "моделирани". Оставете ни да сме свободни и да сме такива каквито сме решили.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Манипулации на мъжа хич не му трябват. Това е само във вашите женски глави.
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мъж гад никому ненужен. Да мре. Най добре.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те жените усещат, тези неща. Ако имате 200 жени. Нали..., неочаквате някоя жена да си прави, труда за вас? Да ви задържи.. и подобни? След, като е на ясно, че не сте много сериозен.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аааами..., мъжа ако нежелае да го задържите. Нищо не може да направите. Това е равносилно на това да ви изгони след, това да желае да ви върне. Аааами., трудна работа 99% почти невъзможно.
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако сте несериозен неочаквайте, това. Жена да ви задържи.
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И мъже, Мите, дал Господ! И са повече от достъпни. Кеф асорти.