Мъжът Рак - обсебващият романтик на Зодиака

Тези мъже са нежни души, но с много остри ръбове
24 юни 2016 22:41, Теодора Драгоева
1
Мъжът Рак - обсебващият романтик на Зодиака
Ед Уестуик от "Клюкарката" е зодия Рак; Снимка: Getty Images

Всички мъже от зодия Рак (родените между 21 юни и 22 юли) си приличат – те са любящи, състрадателни и грижовни. Те ще ви се посветят, но внимавайте. Тези мъже са лава от емоции. Те са много обсебващи и могат да ви задушат с личността си.

В даден момент може да искате да избягате от тях, подобно на Кейти Холмс, която преди няколко години се втурна да бяга през глава от брака си с родения на 3 юли Том Круз, който според слуховете е контролирал всяка нейна стъпка.

Ако мъжът от тази зодия се чувства пренебрегнат и/или ако не му посвещавате цялото си внимание, той ще прояви най-лошата си страна спрямо вас.

Мъжете от този зодиакален знак трудно намират баланс в отношенията си с нежния пол, така че да са хем грижовни, хем да не прекаляват с грижите.

Те са нежни души, които обаче имат много остри ръбове в характера си, които често доминират.

Ето и част от техните характеристики:

1. Мъжът Рак е романтик.
Този мъж е широко скроен и всеотдаен. Той редовно ще ви прави подаръци и изненади, с които ще ви завладее. Мъжът Рак има нужда да вижда усмивката на своята любима жена.
Той се старае за всяко пламъче радост в очите ѝ. Освен това той има способността да измисля уникални, вълнуващи неща в точното време, така че да накара половинката си да се почувства повече от добре.

2. Мъжете от тази зодия са странни егоисти.
Те са готови да свалят звезди на своята любима, но искат тя да отгатва всички техни нужди, да полага усилия и дори да се жертва в името на връзката. В противен случай мъжът рак става нетърпелив и негативен.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: мъжезодия РакТом Круз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
М преди 7 години
Може и така да е, но не познавам нито един мъж от тази зодия. Имам предвид тези, на които знам датите на раждане.