Ценните уроци на майките към техните дъщери

Бъдете внимателна за това как говорите за тялото си
25 юни 2016 20:20, Михаела Лазарова
2
Ценните уроци на майките към техните дъщери
Снимка: outnow.ch

Родителите са най-яркият пример за децата си. И това се предава с всяко следващо поколение. Увереността, намирането на подходящ партньор, успехите, до голяма степен зависят от примерите на възрастните. Връзката между майка и дъщеря е повече от силна.

В следващите редове ще видите няколко ценни урока и важни примера в живота, които трябва да предадете на вашето момиче.

Вашият грим сега е нейният грим. За малките момиченца гримовете на мама са най-страхотното забавление. Но след време ще трябва да я научите, че гримът не бива да закрива красотата ѝ, а да я подчертава.

Може да ви е неудобно да говорите за това, но ще трябва да подготвите вашето момиче за онези дни в месеца. Много неподготвени момиченца изпитват страх, неудобство, когато настъпи първият им цикъл. Нека вашата дъщеря не бъде от тях. Разкажете ѝ за промените, които ще се случат с тялото ѝ, за това защо се случва и какво да очаква. Оставете я да ви задава въпроси.

Насърчавайте и подкрепяйте връзката с баща ѝ. Вашата дъщеря има нужда от вас като майка, но от голямо значение е и връзката с бащата. Научете я на уважение, признателност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старите чанти,учат малките на хитринки! :-) :-)
1
0
 
11
 
! Отговори
Из нашенския фолклор преди 7 години
Дъще, да знаеш:Мъж душа нема!Ако видиш, че червата му се влачат, да кажеш, че поясът му се влачи!И да помниш - и на капия да те хване, ОТРИЧАЙ !!!