Етапите на съвместното съжителство

Приемане и приспособяване
25 юни 2016 23:00, Михаела Лазарова
7
Етапите на съвместното съжителство
Снимка: outnow.ch

Влюбените двойки все някога правят следващата крачка. Не, невинаги тя е директно към олтара. Днес двойките предпочитат първо да тестват съвместния живот и чак след това да преценят дали да поемат към узаконяване на връзката.

Но през какви етапи преминава всяка двойка, която е решила да заживее под един покрив? Вероятно ще се съгласите с изброеното, защото е невероятно за колко двойки наистина важи!

Вълнение

След като вече сте решили, че наистина искате да живеете заедно идва момент, в който еуфорията ви обзема напълно. Вълнувате се, радвате се, чакате с нетърпение, правите планове за това какво ще правите заедно в общия си дом, как ще го обзаведете, какво ще промените и какви вкуснотии ще си правите за вечеря!

Подготовка и изпълнение

Лека-полека нещата започват да се случват наистина. Предприемате първите крачки по осъществяването на преместването. Оттук започват да идват и някои проблеми. Сблъсквате се с някои изнервени реакции на партньора си, които досега не сте виждали. Но добре че ги виждате – за да няма изненади след това!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво искаш от нея, тогава? Приятелка, която да обичаш.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един от забължителните етапи е здрав скандал със събиране на багажа(демонстративно),сцени на напускане,после уж размисъл "за още един шанс", и сдобряване( това ако стане както трябва е много яко)....И така си вървят нещата.Нови неща под слънцето отдавна няма.
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом се искат младите нека се вземат.