За какво най-често лъжем децата?

Вижте кои са най-често изричаните
26 юни 2016 22:13, Михаела Лазарова
5
За какво най-често лъжем децата?
Снимка: outnow.ch

Всеки родител иска да има добре възпитано дете, да му предаде важни житейски ценности, добри модели на поведение. Но понякога забравяме за собствените си постъпки и лъжите, които изричаме. Въпреки че в повечето случаи се опитваме тези лъжи да бъдат благородни, вижте кои са най-често изричаните.

„Мама и татко знаят най-добре.“

Истината е, че през голяма част от времето мама и татко нямат точен план или ясни решения за ситуациите, в които попадат.

„Тези смешни звуци, които си чул/а идващи от спалнята снощи, бяха просто, защото мама и татко си играеха.“

Истината е, че мама и татко просто са правили по-шумен секс.

„Мама и татко никога не биха направили нещо, което ще те нарани.“

Истината е, че майките и бащите правят много неща, чиито последици виждат на по-късен етап и за които не са се замисляли.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
Ми ако е от друг град какво става остава и за големите да почнат така и тия де са на години нелогично е че няма да идем няма *** се на някои банкет се излъжем и от тоя банкет ли заверка през нотариус трябва да му дам ще му дам ко искам
1
0
 
0
 
! Отговори
Sib преди 7 години
Гледаите доде я докараха странно е откога зеха да искат на децата пълномощно чее пуснат от родител но по страанното което е не се ли нарушава демократичния метод в тая държава че трябва да има ред *** да му знае имената малко странно и незаконосъобразно ми изглежда има други процедури отде да знам като е подписал тая деклрация управителя какво прави