Жените смятат, че е секси, а мъжете – не!

Лесните жени не са никак интересни
Обновена: 28 юни 2016 23:01 | 28 юни 2016 22:49, Михаела Лазарова
11
Жените смятат, че е секси, а мъжете – не!
Снимка: outnow.ch

Мъжете и жените имаме наистина различни разбирания за това какво е секси и какво не, какво е привлекателно и какво не, какво е редно и какво в никакъв случай не е.

Един от най-големите проблеми между половете е неразбирателството за това кое е секси. Жените се стремят да привлекат мъжкото внимание и да повишат мъжката възбуда, но в този стремеж понякога допускат грешки, които отблъскват мъжете.

Как парираме мъжете с поведението си, вместо да ги привлечем? Кои са нещата, които жените смятат за секси, а мъжете за тотално антивъзбуждащи?

Наситеният парфюм

Важно е да ухаем добре, за да привлечем мъжа. Няма мъж, който да не бива привлечен от нежната и индивидуална женска миризма, с която свързва обекта на своите желания.
Но прекалено тежките и наситени миризми отблъскват мъжете. Не мислете, че като се изкъпете с парфюм ще имате по-голям успех. Напротив!

Дългият, ужасяващ маникюр

Огромните нокти, особено ако са заострени, ужасяват мъжете. Асоциацията им е свързана обикновено с вещици, мъчителки, изкусителки и прелюбодейки, щом зърнат подобен маникюр.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лесните жени са най-секси.Иначе какво?Ще я сваляш 15 години,тя през тва време ще го играе,девственица,монахиня,разглезена принцеса,ледена кралица или просто няма да ти обръща внимание щото има по добри оферти.А когато стане дебела грозна дърта и *** и дори и кварталните алкохолици спрат да я заглеждат тогава ли да се случат нещата?
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
жените са най-секси, когато гащите им влизат в дупето
4
1
 
6
 
! Отговори
Неа преди 7 години
И поради какви причини си още в този филм?
3
1
 
4
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Аха...временно :)
2
0
 
8
 
! Отговори
? преди 7 години
До МъжКои бе, човек? Лесните ли?
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има си хас мъжете и жените да имат еднаква престава какво е секси.И слава богу че е така.Иначе то щеше да настане една..............