Как да се отървете от мазнините по лицето и шията?

Правете упражнения срещу лицевите мазнини
29 юни 2016 15:14, Михаела Лазарова
3
Как да се отървете от мазнините по лицето и шията?
Снимка: Reuters

Трупането на мазнини по която и да е част от тялото е ужасно неприятен проблем. Най-потискащо е, когато трупате мазнини по видимите части на тялото. В тези случаи трябва да живеете непрекъснато показвайки своите недостатъци.

Ако имате натрупвания от мазнини по лицето и шията вероятно разбирате за какво става дума. Това е едно от най-неприятните типове напълняване, именно защото не може да бъде прикрито.

Често хора с такъв вид трупане на мазнини в областта на лицето създават впечатление у околните, че са пълни без да имат реално наднормено тегло по останалата част от тялото си.

Как да се отървете от мазнините по лицето и шията?

Добра хидратация

Добрата хидратация е от голямо значение за редукцията на мазнините, където и по тялото да се намират те. В много случаи трупането на мазнини по лицето се дължи на задържани излишни течности.

Това се дължи на факта, че когато сте недобре хидратирани, тялото ви попива буквално всяка глътка вода, постъпила в организма. По този начин при някои хора се подуват лицето, шията, пръстите на ръцете, глезените.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Бех преди 7 години
Ако някой ви каже, че можете да изчистите точно мазнините на лицето си, с дадено упражнение, говори пълни глупости. Невъможно е да изчистиш мазнините на шията а другите мазнини да ти седят по тялото )))
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам тая на снимката как се е отървала... ужас!