Как ще остареете според зодията?

На Овните не им пука – живеят живота си тук и сега
30 юни 2016 10:37, Михаела Лазарова
3
Как ще остареете според зодията?
Снимка: freeimages

Зодиакалният знак, под който сме родени, може да има голямо влияние върху редица аспекти в нашия живот. Всеки от нас поне веднъж се е замислял как ще остарее.

Как ще остареете вие според звездната карта, вижте в следващите редове.

Овен

Представителите на зодия Овен са тези, които могат да игнорират собствената си възраст. Рядко мислят за това какво ще е утре и живеят живота си тук и сега. Техният силен дух и позитивизъм им дават голяма енергия, дори в напреднала възраст.

Овните дори на 60 могат да обуят кожени панталони, да се метнат на мотор или в други предизвикателства и ще го правят със страст не по-малка от тази в по-младите им години.

Телец

Телците обичат да си угаждат, особено когато става въпрос за храна. Ето защо с напредване на възрастта са склонни да трупат излишни килограми. Освен това с годините губят своята физическа и психическа гъвкавост. Въпреки това и болежките, които ще ги настигнат, те най-вероятно ще доживеят до старини.

Близнаци

С напредването на възрастта духовитите и забавни Близнаци определено не губят своя младежки дух. Рядко ще видите представител на тази зодия затворен у дома и неглижиращ случващото се навън. Напротив! Близнаците са динамични, любопитни, амбициозни и ще продължават да работят и да се развиват дори и след пенсионна възраст, ако здравето им го позволява.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари