Кога Той казва "Обичам те!" без думи?

Купува ви цветя без причина, знае как обичате кафето си
21 юли 2016 10:30, Михаела Лазарова
3
Кога Той казва "Обичам те!" без думи?
Снимка: outnow.ch

Имате връзка, чувствате се добре в нея, но не сте съвсем сигурни дали той ви обича. Мъжете по-често показват любовта си чрез действия. Ето защо е добре да се вгледате във всеки един жест. Дори и най-малкият и незначителен според вас жест, може да се окаже едно голямо "Обичам те!".

Как да разберете дали той ви обича? Ето няколко сигурни знака.

Знае как обичате кафето си

Мислите, че това половинката ви да знае как пиете кафето си е нещо нормално? Разбира се, но има връзки, в които се случва партньорът да не взима под внимание тези детайли. Със силен аромат, черно, с мляко, поднесено в любимата ви чаша, рано сутрин, точно когато сте се събудили.

Ако винаги успявате да отпиете любимата си глътка кафе приготвена по начина, по който го обичате, не се съмнявайте, че на него му пука за вас. Глътка кафе и глътка обич в едно. Разбира се правилото с кафето важи и за всичко останало, което консумирате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти що работиш с такива колежки хем от сой но грозни пууу..... и ти за нищо не ставаш явно. Винаги ми е било чудно как може да кажеш на една жена че е грозна. Явно не си любовник и се чудиш какъв *** да извъртиш на дамите.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи меркантилни селски грозновати тетки се насочват към мачо с а пари мент и го делка често и лежерно. Това казваш. И те се хващат.
1
0
 
1
 
! Отговори
Права си,Михаелче,но преди 7 години
За съжаление така постъпват и един друг тип мъже.Мога да ти посоча примери - мои състудентки и колежки от службата. Все момичета от София, от солидни семейства, със собствени апартаменти, подарени от татковците или наследени от бабите.Меркантилни *** се насочват към такива момичета, ухажват ги и често им се отваря парашутът, ако девойката е грозновата или пък съвсем млада и неопитна. Лекето я омайва, преселва се при нея на пълна издръжка,женят се, после той постъпва гадно (разни варианти)