Овен: бомба, Телец: злоба... Зодии и гняв

Какъв е вашият стил на разгневяване, в зависимост от зодията ви
21 юли 2016 17:22, Теодора Драгоева
3
Овен: бомба, Телец: злоба... Зодии и гняв
Кейти Пери в Unconditionally

Всеки човек проявява яростта си по различен начин, в зависимост от своя темперамент, възпитание и характер. Начинът, по който изразявате гнева си, зависи до голяма степен и от вашата зодия. Някои зодиакални знаци се ядосват по-бързо и лесно, други държат яда си под контрол, докато не избухнат изведнъж, трети боравят със злостните фрази и реплики.

Вижте какъв е вашият стил на разгневяване, в зависимост от вашата зодия:

Овен: Изригва веднага като атомна бомба
Тези хора действат на момента – когато се ядосат те изригват като бомба, без да се замислят как тяхната реакция ще се отрази на другите. Гневът им обаче бързо преминава, особено ако човекът отсреща не им реагира остро, а остане спокоен. Обикновено човекът Овен после много съжалява за грозното си избухване и обещава следващия път да помисли преди да започне да вика и да крещи.

Телец: Натрупва гняв и в даден момент експлодира
Когато един Телец се ядоса, това проличава първо на вида му – той започва да гледа лошо и да мълчи студено. След известно време той изригва като вулкан, който бълва гореща ярост, унищожавайки всичко отсреща. Родените под знака на тази зодия не се ядосват лесно, но когато го направят, не могат да се овладеят.

Близнаци: Смачква опонента със злост и сарказъм
Близнаците обичат да говорят, така че те са склонни да сеят гнева си чрез унищожителни, саркастични забележки. В един момент може да са супер готини и уравновесени, а в следващия да ви засипят с вулгарни, режещи забележки. По-добре не заставайте във фокуса на тяхната ярост, защото ще чуете много неприятни неща за себе си.

Рак: Пасивната агресия и цупенето са неговите оръжия
Когато един Рак се ядоса, той първо започва да се цупи, затваря се в черупката си и започва да действа с пасивна-агресия, докато не измисли друг план за действие. Мълчаливата ярост на хората от тази зодия в даден момент се превръща в плач и бурно недоволство.

За гнева на другите зодии можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти за зодията ли ще се омъжиш ил.. За човека.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дрън дрън.