Как да спечелите уважението на определен мъж

5 съвета за жени
23 юли 2016 22:37, Теодора Драгоева
19
Как да спечелите уважението на определен мъж
Снимка: outnow.ch

Открай време психолозите се опитват да разгадаят мистерията на това как и с какво поведение някои жени успяват да накарат представителите на силния пол да ги вземат насериозно, а други така и не успяват никога.
Ако се опитвате да разберете как да спечелите уважението на определен мъж, можете да научите как да го направите с нашите съвети.

1. Не прекалявайте с поведението в стил „девойка в беда“
По принцип мъжете обичат да утешават разстроените момичета. Мачовците обожават да се притичват на помощ на девойка в беда. Без значение дали ще ѝ напомпат спуканата гума, или ще я спасяват от агресивен ухажор, мъжете обичат да разрешават проблеми на красивите дами. Въпросът е в това, че така не се печели уважение. Повечето представители на силния пол се респектират от жени, които излъчват сила и интелект и които сами могат да решат проблемите си.

2. Не претендирайте, че харесвате нещо, което мъжът харесва, само за да му угодите
Повечето мъже обичат спорт и екшън филми. Жените рядко споделят ентусиазма си точно към тези неща. Няма нищо лошо в това да признаете на мъжа, че не си падате по неговите хобита, като например футбол и филми за Джеймс Бонд. По-добре бъдете честна, отколкото да се правите на такава, каквато не сте. Мъжете мразят дами с кисели физиономии, които уж обичат спорт, а когато ги заведат на мач, започват да се прозяват с досада.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Леа преди 7 години
От брат си знам как се печели уважение.;-)
12
0
 
1
 
! Отговори
Леа преди 7 години
Много просто се печели уважение-не трябва жената да се държи префарцун!
11
0
 
1
 
! Отговори
:-P преди 7 години
Аз пък обичам да ходя на скално катерене и играя футбол. Ще си се държа както ме е кеф, каквато съм си аз и точка. Който ще да ме харесва, който не ме харесва няма вкус!:-P
10
6
 
3
 
! Отговори
Накара преди 7 години
Гълтай и така печелиш уважение от мъжа
9
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 13Желаеш да спечелиш нечие уважение от мъж... Най вече от жена. Под секрет една гарга ми рече че си сменяш гащите само в неделя. По начесто не от време.
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До з н а й к оКой, ти ли, бе?С тази миниатюрна чурчица можеш да впечатлиш само гаргите и то при условие, че ще сложиш едно голямо увеличително стъкло пред чурлето, та да си помислят, че имаш там нещо като бобено зърно. Защото без увеличително стъкло хептен нищо не се вижда, ха ха ха ха
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете хора ли са... Нима кой ти каза това.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До знайкоСложи си компрес и бягай да спиш защото почна да пишеш и думи без смисъл - врлик?! Това да не е нещо, дето ти е поникнало в мозъчето? *** ти при него, щом знаеш какво е.Ха ха ха ха ха
5
4
 
0
 
! Отговори
знайко преди 7 години
До 4Да баща ми е врлик, дано отидеш при него!!!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трият тееее.Затова не се прави на интересен, явно не го можеш.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 3На кого, бре?И защо ленена, а не памучна или вълнена?
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До з н а й к оБаща ти това ли казва на ***, всеки път когато тя се опита да каже нещо?А към теб пък тактиката му явно е била друга - направо те е е/ал в мозъчето.
1
5
 
7
 
! Отговори
Тя даПлатиПоловината преди 7 години
от сметката за първата вечеря?!Трябва да я плати ЦЯЛАТА, независимо от това, че сигурно той я е поканил.Относно неговите нужди и желания - не просто да се съобразява с тях, а никога да не забравя, че маминка му е втълпила, че жените са създадени само и единствено за това - да му угаждат! Ако пък някоя пожелае и той да се съобразява с нея, значи е негодна и недостойна да му бъде гадже или съпруга!Девойка в беда ли?! Длъжна е да решава всички проблеми - и своите, и неговите!В Бг е така!