Най-лошите черти на мъжете, според зодията им

Прочетете грозната истина за вашия любим
23 юли 2016 19:04, Теодора Драгоева
14
Най-лошите черти на мъжете, според зодията им
Брадли Купър е Козирог; Снимка: GQ

Преди няколко дни ви представихме най-лошите черти на дамите от всеки един от 12-те зодиакални знаци, за да си имате едно наум. Сега пък сме се съсредоточили върху най-лошите качества на всеки мъж, според неговия зодиакален знак.
Ако сте фен на астрологията, със сигурност ще се забавлявате с текста по-долу, а вероятно ще откриете и много истина в написаното.
Без значение каква е зодията на вашия любим мъж – той със сигурност е най-добрият за вас и превъзхожда всички останали, но все пак имайте предвид тези негови негативни характеристики:

Овен
Адолф Хитлер е бил Овен и това има смисъл. Мъжете от тази зодия обичат да доминират и са склонни да драматизират много, когато нещата не вървят по техния план. Те лесно избухват гневно и яростта им е силна. Те са властни и енергични, а темпото им е трудно за следване.

Телец
Тези мъже са метросексуални материалисти. За пари са готови на почти всичко. Освен това често мъжете Телец са по-суетни от половинките си (сетете се за Дейвид Бекъм). Другото много лошо качество на тези мъже е, че са склонни да се подиграват на другите за тяхното облекло, визия и несъвършенства. Освен това често тези мъже са... много скучни.

Близнаци
Прототипният мъж от тази зодия наистина има двойствена личност – в един момент той е зъл гений, в друг е пълен идиот. Основният му недостатък е неговата непредсказуемост, а също и това, че обича да кара хората да се чувстват неудобно. Мъжете Близнаци нямат чувство за такт и не владеят дипломацията. Известен представител на този знак е Джони Деп.

Рак
Този мъж е твърде раним и чувствителен, освен това често е тъжен и мрачен без особена причина. Друг негов недостатък е, че обича да контролира живота на половинката си и не се интересува, че навлиза твърде рязко в нейното лично пространство. Известен представител на зодия Рак е Том Круз.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Нас преди 7 години
За близнак е верно101%ъ
7
4
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Не съм съгласен, поне за моята си зодия (скорпион). Описват ме като отмъстителен социопат. Отмъстителен съм, но не и социопат. Социопатът не може да се адаптира към човешката среда и е нелоялен към всички. Аз се адаптирам с лекота към околната среда и съм крайно лоялен към хората, които са ми спечелили доверието. Превръщам се в "отмъстителен социопат" само когато се чувствам предаден от някого, към когото съм бил лоялен. Както казах, адаптирам се лесно и бързо мога да "превключвам" на друг режим
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простотии
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ша контрулира живота на жината и чимбери.
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам такова нещо за овен да избухне в краясъци. Трябва да си животно явно за да направи това. По принцип са спокойни и добронамерени.
3
5
 
7
 
! Отговори
До №3 - Мечтай си! преди 7 години
Звучи невероятно, че не успяваш да разпознаеш мъжете с душици на жиголо. Очертават се още в университета, после и в службата. Дори и по младежки купони разпитват за всяко по-скъпо облечено момиче - кой е баща й, тя има ли собствено жилище и т.н., особено откакто махнаха жителството и в София дойде маса народ, живеещ под наем.Но ги е имало и през соца, даже и сред работниците. Един чичак-съсед и досега повтаря как взел моме от село, а после баща й ми даде 15 000 за софийското жителство, хе-хе
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно е за Скорпиона много са гадове. Козирога е на моменти докато обича след 2 минути си бие шута. Трудни. Работата им е над всичко затова трудно се задържат в сериозна връзка. По скоро им е даденост да я има но нея консумират пълноценно.
1
7
 
5
 
! Отговори
Горе долу преди 7 години
Телецът, Везните, Стрелецът, Водолеят и Рибите са горе долу такива, каквито са описани в статията - имам предвид чертите, които проявяват когато са в ролята на гаджета. Донякъде правилно е описан и Близнакът.