Не съсипвайте оргазма си по тези начини!

Как сами пречим на върховната наслада?
26 юли 2016 23:02, Илияна Николова
4
Не съсипвайте оргазма си по тези начини!
Снимка: pixabay.com

Оргазмът не е естествен и задължителен завършек на сексуалния акт. Не мислете, че той просто ще ви връхлети, докато си лежите просто така и чакате партньорът ви да свърши всичко. А понякога дори много други косвени обстоятелства ни пречат да се насладим на върховната кулминация на секса.

Някои сексуални навици наистина могат да се намесят сериозно в способността ви да получавате оргазъм. Кои са те?
 
Правите секс само, когато сте пияни
 
Алкохолът значително повлиява способността на мъжете за еякулация. Много по-вероятно е ерекцията им просто да спадне преждевременно, отколкото да достигнат до еякулация, довеждайки и вас до оргазъм.
 
При жените положението е сходно. Алкохолът притъпява усещанията и „приспива“ нервната система. Ето защо нервните окончания в гениталната област не са толкова чувствителни.
 
Често се преструвате
 
Имитирането на оргазъм пречи на реалното му достигане и насладата от преживяването. В стремежа си да запазите самочувствието на партньора си вие го заблуждавате. Той си мисли, че прави нещата както трябва, а това не е така. По този начин се лишавате от оргазъм, а на партньора си пречите да опознае напълно тялото ви и какво точно ви харесва.
Прескачате любовната игра
 
Любовната игра е важна. Тя има за цел да ви предразположи, да повиши градуса на настроението и да ви възбуди максимално. Освен че ще дарите партньора си с голяма доза ласки, вие също ще получите специално внимание. Това влияе пряко на достигането до оргазъм по-нататък в сексуалното преживяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: оргазъминтимностсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
10
 
2
 
! Отговори
Гоцев Педала преди 7 години
Никой не може да ми съсипе оргазма по никакъв начин, а за отсрещната страна не ми пука...
1
2
 
5
 
! Отговори
Язека преди 7 години
...a как да го съсипеме бе, Илиянчe ?