Знаците, че ви чака светло бъдеще с партньора

И че връзката ви ще устои на капризите на времето
Обновена: 26 юли 2016 21:11 | 26 юли 2016 18:34, Теодора Драгоева
4
Знаците, че ви чака светло бъдеще с партньора
Снимка: GQ

Макс Блумберг, психолог от университета в Голдсмит, разкрива в статия за вестник Daily Mail кои са 5-те признака, че една романтична връзка ще устои на времето.

Според него конфликтите могат да бъдат добър знак в отношенията между двама влюбени, защото чрез тях се разрешават проблемите в двойката.

Блумберг разкрива коя е тайната на щастието в любовта и кои са знаците, че ви чака светло бъдеще с партньора:

1. Имате шест приятни преживявания заедно за всяко едно лошо
Според него трябва да имате най-малко шест добри преживявания с партньора си на всяко едно лошо. Това показват математически изследвания по отношение на щастливите взаимоотношения. Според него това съотношение е много важно. Освен това той смята, че конфликтите балансират отношенията и водят до решение на проблемите във връзката, стига на една конфликтна ситуация, двойката да има поне шест приятни преживявания заедно.

2. Правите секс редовно
Сексът в двойката е важно нещо и често е от решаващо значение, макар много хора да твърдят обратното. Според Блумберг, ако една жена спре да прави секс с партньора си, това показва неангажираност от нейна страна. Дори по-честите конфликти са за предпочитане пред липсата на секс във връзката.

Още по темата четете в Тialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: връзкасексвремето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
gост преди 7 години
Особенно ако е млад на 46 бизнесмен които играе неправилна игра ие позавел женското на приморско ли бе ау ми бадева ядем доматите що ли неква власт е заел някое легло красота