Как да бъдем по-уверени в секса?

Бъдете дръзки и предизвикателни
30 юли 2016 23:00, Михаела Лазарова
11
Как да бъдем по-уверени в секса?
Снимка: outnow.ch

Увереността в леглото не е присъща за всеки. Същото важи и за самочувствието във връзката въобще.
Но някои хора наистина имат емоционален проблем със самочувствието си, което истински им пречи в интимния живот. Колкото повече потъваме в липсата на самочувствие, толкова по-малко привлекателни ставаме за партньора си.

Как да се справим с това?

Бъдете дръзки

Дързостта не е задължително да се проявява, когато сте напълно голи. Ако се притеснявате от голотата си и не можете да проявите дързост в този момент, проявете я преди това. Като замаете главата на партньора си още докато сте облечени, той ще ви възприеме по коренно различен начин.

Знайте какво искате и харесвате

За да повишите самочувствието си в леглото, е важно да знаете какво искате и какво харесвате. Наложете си да не се притеснявате да го изисквате. Насочвайте партньора си, но едновременно с това давайте и вие. Сексът е интимна симбиоза, която непрекъснато трябва да вълнува и да бъде подхранвана.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
17
 
! Отговори
Жерар филип преди 7 години
А колкото до самоувереността, мога само да кажа ,че и апетита идва с яденето.А за нагона се знае ,че е като гладът . Колкото по дълго време не си хапвал ,толкова повече си гладен.
5
0
 
17
 
! Отговори
Жерар филип преди 7 години
По един канал на телевето гледах ,как един пичага се правеше на секс учител ,. Но по едно време мадамата като се развихри , той се смути и се оклюма. Та накрая излезе ,че "ученичката" му бе по научена от него,.
4
0
 
23
 
! Отговори
Пак до №1 преди 7 години
Та, приятелю, много внимавай, ако попаднеш на някоя, която изглежда много хрисима и неопитна! :)
3
0
 
19
 
! Отговори
До Анонимен №1 преди 7 години
Припомням ти филма Моето мъничко нищо. Там Йоана Буковска изпълнява ролята на учителка, която е задлъжняла с 10 000 лв, не може да ги върне и я принуждават да ги отработи в публичен дом.Собственикът накара една ромка да даде напътствия на даскалицата. Ромката го попита: Като неопитна ли да я подготвя или като пекана? Собственикът каза: Като неопитна. А ромката: Требва да си много пекана, за да изглеждаш неопитна. Как само за два дена да я подготвя да изглежда неопитна? Продълж.
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако си сигурен че си с жена,си уверен.Но в тези времена където жените са мъжете,за каква увереност говориме.Добре че мастиката още я има.
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къде е бате Минко бе този калпазанин?