Kак всяка зодия възприема думата "НЕ"

За едни отказът е обида, за други - не означава абсолютно нищо
10 авг 2016 19:57, Теодора Драгоева
0
Kак всяка зодия възприема думата "НЕ"
Снимка; outnow.ch

Хората реагират наистина различно, когато чуят думата "не". За някои хора тази дума е знак, че
трябва да се застъпят за себе си, за други това е обида, която ги разстройва силно, за трети - отказът не значи абсолютно нищо и те го подминават без да му обърнат внимание.

Тази реакция до голяма степен се различава при представителите на  12-те зодиакални знаци. Вижте как всяка зодия възприема думата "не":

Овен
Когато някой каже "не" на човек от зодия Овен, той ще се направи, че го приема твърде лично и много на сериозно. Но истината е, че това е маска. Истинският, инат Овен, така или иначе ще си направи нещата както си е решил, независимо от това какъв отказ е получил. Този знак обича да прави нещата по свой собствен начин.

Телец
Ако кажете "не" на човек от зодия Телец, той ще ви се обиди много, но по-скоро ще се подчини. Проблемът е, че това "не" за упорития Телец е "не" за цял живот, така че внимавайте! Тоест, той няма да ви се моли и да ви убеждава да му кажете "да", а просто ще ви обърне гръб с грация.

Близнаци
Близнаците са дружелюбно настроени хора, които няма да се разстроят лесно от вашето "не", дори може да не му обърнат внимание. Те просто никога не вземат нещата на сериозно. Най-вероятно ще се засмеят, след минута ще забравят вашия отказ, а след ден-два пак ще се пробват.

Рак
Раците са най-емоционалният знак в зодиака и те наистина ще се засегнат много на вашето "не". Те ще се подчинят на отказа веднага, ще се оттеглят или ще си отидат, но ще се цупят цял живот и никога няма да забравят това отношение.

Лъв
За хората от зодия Лъв "не" значи "да". Ако искате да накарате човек от тази зодия да направи нещо - забранете му го. Неговото его веднага ще се активизира в желанието си да ви докаже, че той прави каквото си иска и никой не може да му диктува правила. Истинският Лъв не моли за разрешение.

Дева
 Ако кажете твърдо "не" на човек от зодия Дева, той ще ви притисне с безброй въпроси защо му отказвате, какви са причините, ще анализира ситуацията от всичките ѝ ъгли, докато на вас ви писне и накрая не кажете "да". Девата умее отлично да анулира думата "не", ако това ѝ изнася.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: астрологияотказзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари