Как да задоволите партньора с... гърдите си?

Сексуалната игра трябва да бъде продължителна и интересна
12 авг 2016 23:00, Михаела Лазарова
18
Как да задоволите партньора с... гърдите си?
Снимка: Reuters

Женските гърди са едни от най-важните и чувствителни ерогенни зони. Продължителната им стимулация може да доведе до оргазъм. Има много и различни начини да включите гърдите си активно в любовната игра, и да я направите силно възбуждаща, не само за вас, но и за партньора ви.

Преоткрийте сексуалността си, красотата на тялото си и нека любимия ви види всичко това. Ето как да започнете и с какво да продължите.

Масаж

Започнете изживяването с лек масаж, като разтривате нежно зърната си, най-напред по гърдите му, а след това по останалата част от тялото му. С върха на пръстите си стимулирайте зърната си, а след това се наведете леко към него и му позволете да си поиграе с тях.

В секс поза "Каубойка" ще ви бъде най-удобно. Нека неговият език нежно ги обходи, сякаш ги разучава за първи път. Продължете да докосвате ерогенните му зони с гърдите си, като пъпа, пениса му. Това ще го накара да полудее. 

Направете играта по-интересна

В спалнята винаги трябва да имате няколко кубчета лед. Вземете едно и нежно докоснете с него зърната си. След това прекарайте кубчето лед през устните си и помолете вашия партньор отново да стимулира зърната ви с език. Неговата топлина върху изтръпналите от леда зърна, силно ще ви възбуди.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: сексгърдисекс пози
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
статията ми се струва леко неуместна !!! 87% от движещите се кифли по улиците нямат никакви гърди !!!! та сменете заглавието на КАК ДА НАКАРАШ БЛИЖНИЯТ ТИ ДА ЗАБРЛЕЖИ ,ЧЕ МОЖЕ БИ ИМАШ НЯКАКВИ ГЪРДИ :) и подяволите момичета спрете да пиете уиски по дискотеките и шотове ..... и после под масата фиаско ... започмете да пиете боза като бабите ви че се пудим вече жени ли сте травести ли сте или някое с по нежно гласче момченце ....
6
0
 
1
 
! Отговори
Данчо преди 7 години
Защо до хубавото, трябва да се занимаваме с глупости.
5
0
 
3
 
! Отговори
Кънчо Путкодеров преди 7 години
Ние на село на събуждането му казваме "дразни".Моята най-много се дразни,когато след иб...извинете след секса си избърша ху...извинете члена на пердето.
4
0
 
6
 
! Отговори
kk преди 7 години
Я, тоя път нямаше нищо за аналния секс!
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито един коментар не е нормален. Три и!
2
0
 
8
 
! Отговори
Духаст селинджъри преди 7 години
Първо трябва да намерите лед в тая жега , после трябва да преодолеете желанието да го пуснете в 12 годишния булшит и да оставите недопушена хаванската пура. После го занасяте в спалнята и внимавате , за да не се объркате и в тъмното да потъркате жезъла с леда ,че тогава жената ще трябва да го реанимира горкия ви член.
1
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мощно избухване и яка простотия от мишенцето, каква поредна "журналистическа" драма, уважаеми читатели, каква мaлoумщина, какво оскотяване... а-а-а-а-а-а...