Любов според зодията за 22 – 28 август 2016-а

Рак: За вас любовта ще вземе връх тази седмица
22 авг 2016 08:44, Михаела Лазарова
2
Любов според зодията за 22 – 28 август 2016-а
Снимка: Reuters

Хубава любовна седмица ни очаква. Въпреки малките недоразумения, звездната карта показва, че ще имаме възможност да затвърдим любовта си или да поемем по нов и по-добър път. Повече вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

През тази седмица, обвързаните представители на зодията ще усетят, колко много могат да разчитат на любимия човек. Без значение дали сте уморени след дългия работен ден или се нуждаете от друга вид подкрепа, половинката ще се погрижи за вас. Едно е сигурно – ще бъдете благодарни за това, че сте заедно. Не забравяйте да покажете своята признателност.

Телец

Обичани ще се чувстват и Телците. Партньорът най-вероятно е приготвил романтична изненада за вас, под формата на пътуване или ще ви поднесе подарък. Любовта е във въздуха и сега е моментът да се отдадете на повече интимност. Не крийте емоциите и чувствата си, направете времето заедно наистина приятно. 

Близнаци

Някои от обвързаните представители на зодията, ще усещат връзката си така, сякаш е остаряла и липсва тръпката. Може би усещането ви се дължи на факта, че през последните седмици, не сте били, особено свързани един с друг.
Възможно е и да се появи напрегната ситуация, която да ви отдалечи един от друг. Ако това се случи във вашите взаимоотношения, трябва ви спешен спасителен план за любовта. Не отлагайте!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Monika Diamond Queen преди 5 години
Гея,Тангра,Ерос,Господ,Зевс,Велес,Ра,Сатана,Аллах,Буда,Брама,Юпитер,Лилит,Ищар,Адам,*** те всички идват от човешкия мозък от човешката измислица ужас 😠😠😠😠😠😠😠😠
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАми Буда, Алах, Яхве, Амон Ра, Шива, Велес, Аполон, Юпитер и Венера? Те какво да кажат. Да не говорим, че твоят Иисус Христос не е нещо по-различно, от стилизиран образ на Амон Ра.