Как да откриете щастието според зодиакалния си знак

Всяка зодия постига вътрешното си удовлетворение различно
30 авг 2016 21:00, Теодора Драгоева
4
Как да откриете щастието според зодиакалния си знак
Снимка: Instagram

Повечето от нас биха се съгласили с това, което прави хората щастливи. Щастието е повече от моментно удоволствие - то е дълбоко вкоренено чувство на задоволство и удовлетворение, поддържано с течение на времето.

Вътрешното щастие се основава на повече от краткотрайни удоволствия и зависи повече от силни и удовлетворяващи взаимоотношения. Истинското щастие идва от смислените връзки, от хубавата работа, от справянето с предизвикателствата в живота, от ежедневните радости и от това човек да обича самия себе си.

Ето как различните зодии намират трайно щастие в живота си:

Овен
За този огнен знак постигането на трайно щастие зависи от намирането на смислени начини, в които той да инвестира своите енергия и силна воля. Хората от тази зодия обичат приключенията и се отдават на импулсите, но рискуват да "прегорят" с течение на времето. Те трябва да се научат да постигат баланс в живота и да овладеят самоконтрол. Всеки Овен се чувства най-добре, когато е заобиколен от стабилни, надеждни хора, които успяват да ги вдъхновяват и фокусират.

Телец
Този знак намира трайно щастие, когато е заобиколен от любими хора, чудесна храна, прекрасни приятели и красив, удобен дом, но не само...  Дълбоко, вътрешно удовлетворение Телецът може да изпита само, ако има смислена професия, която го радва и го кара да се гордее. Иначе той е склонен да се отдаде на мързел. Радост за Телеца носи всяко излизане от коловоза на рутинна, като самият той не е склонен да предприема нови предизвикателства и именно това трябва да усвои, ако иска да намери щастието.

Близнаци
Хората от тази зодия рядко са в лошо настроение, тъй като животът им е просто твърде забавен и весел. И все пак този наблюдателен, любопитен, остроумен, но и повърхностен човек може да изпита истинска наслада от света около себе си, ако открие нещо по-дълбоко и смислено, което да му носи удовлетворение. Това може да е приятно хоби, успешна кариера, стабилна връзка или нещо друго, което да научи човекът Близнаци да бъде по-ангажиран и по-задълбочен.

Рак
Основният фокус на Рака в живота е сигурността във всичките ѝ видове. Емоционалната сигурност обаче е на първо място. Хората от тази зодия могат да са истински щастливи, само ако имат здраво семейство и верни приятели. Тяхното чувство на удовлетворение се подхранва от изграждането и на увереност в собствените им сили. Тези хора имат тенденцията да поставят нуждите и чувствата на другите пред своите собствени и точно от това трябва да се отучат.

Лъв
Щастието за Лъва е най-голямо, когато той е заобиколен от почитатели, приятели и любими хора, които му се възхищават и увеличават неговото самочувствие. Дълбоко в себе си човекът Лъв има нужда от внимание, от любов и вярност. От хора, които да провокират и вдъхновяват неговата смела и харизматична личност. Лъвът е емоционално уязвим и нелоялността на близките може да му донесе най-дълбоко разочарование.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: щастиезодиирадост
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм телец и мога да кажа,че търсенето и приемането на нови предизвикателства никога не ме е интересувало освен ако не са свързани с материална печалба и удоволствие.В противен случай си е абсолютна загуба на пари време и енергия.Щастието е химична реакция на ЦНС която се задейства при определени условия Намерим ли начин да я контролираме изкуствено а не да чакаме "събитие" то бихме могли да контролираме кога да сме щастливи независимо от страничните събития.Като топлата вода в банята.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Покайте се, защото наближи царството небесно."Иисус Христос