Фазите на женското приятелство. Кои ли са те?

Любопитство, проучване... вижте останалити три етапа
23 сеп 2016 22:15, Теодора Драгоева
7
Фазите на женското приятелство. Кои ли са те?
Снимка: outnow.ch

Когато става дума за любовните взаимоотношения и брака, ние знаем, че има много етапи, през които всяка една връзка преминава.

С женското приятелство не е много по-различно. Там връзката също прогресира във времето, но пак не е ясно дали процесът ще бъде по-бавен или по-бърз – зависи си от хората.

Ето и пет етапа на женското приятелство и как то се развива:

1. Любопитството

Тук започва всяко приятелство. Трябва да има нещо, което да ви привлича към даден човек, да ви кара да искате да се сближите с него и това да се увеличава с всеки изминал ден. То може и да не е съзнателно чувство, но ако човекът отсреща реагира по същия начин, има голям шанс за бъдещо приятелство.

2. Проучването

Всяко потенциално приятелство изисква време. Рядко отношенията се развиват автоматично или с бясна скорост. Трябва ви време да бъдете в компанията на този човек, защото е много възможно това, което ви е привлякло към него първоначално, да не продължи да ви интригува във времето и да не се стигне до приятелството никога.

Още по темата четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А мъжкото приятелство къде отиде само сметка лие е от такива сметкажии из малкия град ти иде до гуша гледа да те ползва и ко не си нужен аде що щото не си комплексар и се гушат само те партита купони по сметка брак всичко по сметка а къде са отношенията и те писани на сметка пари пари пари писна ми само затова се говору колко съм зле иликъде се е напил другаря дръжте сиго
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горкият бизнесмен. Трябва да е бил много мухлясал, че никоя жена да не го иска без сделка.
2
1
 
4
 
! Отговори
Елементарно, Уотсън! преди 7 години
1, 2, 3 като че ли са написани от един и същи човек.Какво да се прави, някои могат само тук да превръщат мечтите си в реалност. Като го види написано, все едно, че се е случило. Сигурно така стават нещата във въображението им..
1
2
 
7
 
! Отговори
Коча преди 7 години
Най-много ми допада последната фаза станала известна на света от остров Лecбос в древна Гърция.