Зодии и талисмани. Кой е вашият?

Те ни носят повече увереност, вяра в сполуката, пазят ни от негативна енергия
23 сеп 2016 21:44, Михаела Лазарова
0
Зодии и талисмани. Кой е вашият?
Снимка: freeimages

Всеки от нас има нещо, което носи със себе си за късмет. Талисманите ни носят повече увереност, вяра в сполуката, пазят ни от негативна енергия. Днес от  рубриката на Az-jenata.bg "Всичко за зодиите" споделяме как да намерите вашия талисман според зодията си.

Огнените знаци в зодиака (Овен, Лъв, Стрелец)

За да привлечете късмета към себе си, носете аксесоар, който е изработен от метал. Най-голяма сила имат тези талисмани, които са направени от благородни метали, като злато, сребро, платина. Финансов успех може да привлечете към себе си, ако под някаква форма носите зодиакалния си знак или аксесоари с акценти, изобразяващи монети.

Ако вашият талисман е под формата на пръстен, носете го на средния пръст на лявата ръка. Така ще привлечете финансов успех. Талисманите могат да се носят в чантата или да се поставят и в дома.

Земните знаци в зодиака (Козирог, Телец, Дева)

За да привлечете паричния поток към себе си, трябва да се доверите на силата на полускъпоценните камъни карнеол и родонит. Носете ги под формата на гривна или колие. Също така камъните могат да се закачат и на червен конец, но нишката непременно трябва да бъде от вълна или естествена материя.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари