Упражнения срещу еректилна дисфункция

Какво помага да сте по-добър в леглото? Вижте!
27 сеп 2016 22:51,
5
Упражнения срещу еректилна дисфункция
Източник: Reuters
Еректилната дисфункция е водещ здравословен проблем сред мъжете. Според изследователи всеки мъж се ще бъде засегнат от него в даден етап от живота си. 
 
Еректилната дисфункция се характеризира с невъзможност за поддържане на ерекция по време на полов акт. Въпреки че състоянието се среща доста често, е важно да знаем, че има начини, с чиято помощ то може да се повлияе. В това число влизат и физическите упражнения. Предлагаме някои от най-ефективните активности, които могат да помогнат при еректилна дисфункция...
 
1. Упражнения на Кегел
 
Те са много популярни сред жените, но не са само за тях. Мъжете също могат да се възползват. 
 
Упражненията на Кегел се препоръчват и от много лекари за третиране на еректилна дисфункция, тъй като с тяхна помощ се укрепват мускулите в областта на тазовото дъно. 
 
За да се изпълни упражнението, следва да се открият мускулите на тазовото дъно. Това става най-лесно като се опитаме да прекъснем уринирането – това е мускулът, който да се свива и отпуска. Упражнението следва да се изпълнява няколко пъти дневно, за да се постигнат видими резултати.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: еректилна дисфункция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Упражнения за кръста и тазовото дъно. Свива се ануса на горе и навътре, задържа се отпуска се три серии по 30 пъти. Диша се с корем, след това с гърди. Три серии по 30 пъти.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-доброто упражнение е редовен секс. Айробика да се отпушат кръвоносните съдове. Особенно на гърба. Масаж цялостен, аромотерапия за отпускане на напрежението. Вендузи! Гърба, който е снабден с най-много нервни окончания да се раздвижи притока на кръв към тазовото дъно. Упражнения за гръб. Таз.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Яжте пчелен мед. После се оплачете на доктора.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ясно! Дърпай го като мъркуч е той ще се стегне! :)))))))))