Какво разрушава връзките и любовта?

Вижте трите най-чести причини за раздяла
28 сеп 2016 09:37, Михаела Лазарова
3
Какво разрушава връзките и любовта?
Снимка: outnow.ch

Любовният живот не е даденост, колкото и на някои двойки да им се струва така. Той може да бъде разрушен и то най-често от самите партньори. Не осъзнаваме колко вредим с действията си на нашите връзки. Появяват се препъникамъни, които обръщат колата. Обвиняваме се, но без да се вглеждаме в себе си.

Кои са трите основни причинители на разруха във връзката?

Проблемите в леглото

Ако тайнството на спалнята бъде нарушено, връзката започва да страда. Магията е била там вътре, а изведнъж е започнала да избледнява. Не се чудете защо между вас не върви, ако страстта е угаснала. Правите секс по-рядко, не изпитвате влечение един към друг, а се вглеждате само в негативните ситуации и реакции.

Връзката ще потъва все по-надолу, ако не разпалите искрата наново. Добрата новина е, че винаги можете поне да опитате, ако не друго. Има различни начини за разпалване на страстта, които биха ви помогнали да съживите отношенията си. Много двойки признават, че в началото се чувстват странно, защото не им е присъщо и не им е идвало отвътре, но след това нещата започват да добиват друг облик.

Любовта се връща, а сексът става още по-хубав, сякаш сте заедно за първи път.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ревност - Колкото, обидата че на човека който си вярвал те мори и предава.Ако има желание от двете страни, чувства, уважение, любов, обич, винаги има решение и втори шанс!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Липсата на умението да изкажеш гласно на партньора си какво не ти харесва. Какво не е Ок. К а ра партньорите да не си споделят. Споделянето е крачка напред в добрите отношения. Така допускате партньора до себе си. А не го игнорорате.Парите - 90%от младите имат проблеми с пари и работа. Секс-На всеки се случва да засече, не е болка за умиране. Стрес, проблеми, лош начин на живот, липса на пари, работа. Фактори много Ревност - Има чувства, има обич. Ревността не е толкова собственическо чувство
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Финансови проблеми?Имам чувството, че всеки които има проблем в връзката си, се оправдава с финансови проблеми, но ако ги накараш да се замислят се установява, че имат проблеми в връзката които въобще не е финансов .Все пак парите са важни и колкото си по стабилен финансово толкова по голяма вероятност има да имаш стабилна връзка но само по себе си не е достатъчно.Парите не правят връзката а само подпомагат стабилността и.