Знаците, че партньорът ви има ужас от обвързване

Някои мъже ги облива студена пот от темата "брак и деца"
28 сеп 2016 23:00, Теодора Драгоева
6
Знаците, че партньорът ви има ужас от обвързване
Снимка: outnow.ch

Ако вашият партньор ви дава смесени сигнали, когато става въпрос за сериозен ангажимент, може би това ви кара да се чувствате несигурна в бъдещето си с него.

Често жените са тези, които са готови да се придвижат във връзката си към следващото ниво, а мъжете понякога сякаш се дърпат или гледат да отлагат по възможност настъпването на този момент. Има мъже, които направо се отдръпват от половинката си, когато тя им заговори за брак и деца.

Ако вашият любим мъж се страхува от сериозно обвързване, независимо колко много го обичате, вероятно вие няма да намерите щастие с него.

По-вероятно е той да ви принуди да започнете да му поставяте ултиматуми по отношение на връзката ви, а той постепенно да започне да се дистанцира от вас емоционално и да изглежда все по-незаинтересован и уклончив по отношение на общото ви бъдеще.

Ако партньорът ви все още не е готов за сериозен ангажимент, приемете го, уважете позицията му и продължете напред с него или без него – както би било най-добре за вас самата.

А ето и ясните знаци, че вашата половинка изпитва ужас от дългосрочни ангажименти:

1. Той избягва дискусии за всеки вид ангажимент, като да заживеете заедно, да сключите брак или да имате дете.
2. Той ви е създал строги правила за това какво може и какво не може да обсъждате относно бъдещето на връзката ви.

3. Той ви дава доста смесени и объркващи сигнали, когато се опитате да направите връзката ви малко по-сериозна или поискате да го ангажирате с някакви обещания за бъдещето.

4. В миналото си той е изневерявал на бившите си партньорки и не го крие.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като не случиш на жена имаме нужда всички от топлина и ласка
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благодаря за отговора.За известно време си мислех, че няма как изродения Гол *** да е ТОЛКОВА малумен, но ... времето ме опроверга :)))Отново Благодаря!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 3Най-хубаво е, мъжа да "чуе", че жената не желае да се обвързва.После му се вижда нанагорно, че не е разпознал умната, но пък нали е набарал "русата".
3
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-удобно е жената да заяви още в началото рязко, че не желае да се обвързва.После просто се съобразявате с първоначалното й желание... Какво по-просто от това?И си чакате умна жена...
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тя колкото и да го обича и да държи на него в един момент :Fuk you boy! И връзката им се разпада напълно. Край! Finito! The end! Безкрайно търпеливите Жени са безкомпромисни! Защото са търпя ли твърде дълго и са правили компромис със себе си заради партньора!
1
5
 
6
 
! Отговори
И още преди 7 години
Той е направил една проста аритметична сметка:Мама ме е родила, когато е била на 20 г. Значи, докато навърша 60-65 г. има кой да се грижи за мен. Отпадне ли съвсем мама, тогава ще се поогледам. Ще си взема някоя позастаряла, но заможна и работлива, която да е около 20 г. по-млада от мен и така си решавам проблема - хем ще ме гледа до края на живота ми, хем ще си живуркам без лишения, хем вече няма да е в детеродна възраст и няма да ме обременява с грижи по отглеждането на деца. Пей, сърце!