Грешките, които мъжете допускат във връзките си

И които могат да разрушат отношенията им. Вижте ги!
29 сеп 2016 22:31, Теодора Драгоева
13
Грешките, които мъжете допускат във връзките си
Снимки: outnow.ch

Всеки човек взаимодейства с хората в своя живот по уникален начин. Истината е, че много от конфликтите между жените и мъжете биха могли да бъдат избегнати, ако те мислеха по един и същи начин.
За съжаление често представителите на двата пола възприемат света по малко по-различен начин. Тези, често минимални различия стават причина понякога за големи проблеми в интимните отношения между мъжете и жените.

Ето и кои са 10-те най-големи грешки, които мъжете допускат във връзките си и които могат да разрушат отношенията им:

1. Той не зачита Нейното присъствие

Всяка жени има нужда от подаръци, от цветя, от внимание, от грижи. Тя има нужда да бъде изслушвана, а мнението ѝ да бъде зачитано. Не е нужно да превръщате любимата си в център на Вселената, но все пак трябва да я карате да се обичана, уважавана и ценена. 

2. Не се опитва да Я разбере

Женските емоции понякога са трудни за разбиране - в едната минута жената може да е щастлива и развълнувана, а в следващата да е изнервена и ядосана. За мъжете това е трудно за разбиране, защото те са по-логични същества. Все пак един влюбен мъж трябва да намери начин да разбере по-дълбоките и цветни като палитра емоции на своята любима. Именно те правят живота по-интересен и вълнуващ!

3. Страх го е от Нея

Жените обичат да контролират мъжете си, но истината е, че те не уважават страхливите и твърде предпазливи мъже. 

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За нищо не стават мъжете. Грешат спрямо жената, нараняват я и не искат да им се прости. За нищо не ги бива. Така с лека ръка оставят да им приключи връзката. Нищо не става от тях.
8
1
 
2
 
! Отговори
mnb преди 7 години
да, само жена може да напише такава статия. Ами Теодора, така погледнато мъжете са в позицията на подчинен и угаждащ на жените индивид. Има една дума която се отнася за връзките и тя ПАРТНЬОРСТВО т.е. и двете страни дават и получават от изградените взаимоотношения. Предлагам следващата статия да е посветена на темата "жената, тази която иска да получава(внимание, грижа и т.н.), но не иска да даде същото на партньора си. !!! стига сте слагали жените на пиедестал. каквито мъжете такива и жените!!
7
1
 
3
 
! Отговори
667676756565 преди 7 години
Само жена може да напише такава статия. Иска иска иска иска иска иска иска иска и пак иска. Давай давай давай давай давай давай давай. И накрая пак си крив, лош и т.н. Гледайте си работата кифли.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната безсмислена статия.
5
0
 
16
 
! Отговори
Di преди 7 години
Жените ставате все по дразнещи...до оня ден се борихте за еманципация ...да се доказвате, колко сте равни с мъжете. сега изведнъж станахте жертви на мъжете? Изберете си какви ще бъдете в тоя свят...жени или втора версия на мъже. То както постоянно тръбите, че нямало мъже...така няма и жени вече?!? Не можете да готвите, чистите, да се държите нежно, да бъдете верни... нищо не можете...само да приказвате.
4
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той сам себе не може да закриля ще закриля Жена.!? Има още"жълто", около устата! Трябва да работи по въпроса да се научи да се грижи, сам за себе си след, това за Жена. Жената не обича да бъде пренебрегвана в името на приятели, работа, хоби, мачове, колеги/колежки. Или си с тази Жена, тялом и духом с ум или не си! Две мнения по въпроса, няма!
3
7
 
1
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Ами нали темата касае все пак жената и как трябва мъжете да се отнасят с дамите ?!: )Жената много повече се нуждае от тези неща (подаръци, цветя, внимание, грижи) отколкото мъжа в една връзка,освен ако не са гей партньори. Ако си мъж, значи нямаш никакво кавалерско чувство и си егоист. Нищо чудно - те повечето мъже в БГ разсъждават като теб.
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
> Всяка жени има нужда от подаръци, от цветя, от внимание, от грижи. Тя има нужда да бъде изслушвана, а мнението ѝ да бъде зачитано.:))) Ама то всеки човек има нужда от това.
1
3
 
5
 
! Отговори
ник преди 7 години
Щом ме бие ме обича.. ...