Мастурбацията с партньора, по-гореща от секса!

Вижте защо да го правите заедно
30 сеп 2016 23:00, Михаела Лазарова
25
Мастурбацията с партньора, по-гореща от секса!
Снимка: outnow.ch

Колко често оставате насаме със своята сексуалност и мастурбирате? А какво ще кажете за взаимна мастурбация с любимия човек? Тя може да бъде вълнуваща и на моменти дори много по-гореща от половия акт. Вижте защо.

Това е наистина интимно

Да мастурбираш заедно с партньора си е много по-интимно, отколкото осъществяването на половия акт. Не само се изисква специална нагласа, подходяща атмосфера, но се споделя нещо твърде лично, което до този момент е било част единствено и само от вашия интимен свят.

При взаимната мастурбация нивото на доверие към партньора е силно завишено. Следите емоциите един на друг, шансът да не забележите някоя е минимален.
Създавате интимност помежду си на едно друго, по-високо ниво, и е нужен само поглед и мимика, за да усетите колко уязвими сте един пред друг и същевременно колко сте отдадени на желанието си.

Много по-възбуждащо е

Когато мастурбирате сами на фона на еротичен филм е приятно, нали? Взаимната мастурбация е още по-гореща. Не само може да наблюдавате любимия човек и да научите нещо ново за сексуалността му, както и той за вашата, но фактът, че някой ви гледа, а не само вие наблюдавате, е още по-възбуждащ.

Гледането на човека, към когото изпитвате силни чувства по време на мастурбация може да ви донесе незабравими емоции и удоволствие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
12
 
! Отговори
хммм преди 7 години
Тези вашите мaстурбации и oргазми всеки ден в новините що не ги изместите в някакъв раздел за над 18 годишни незнам. На човек да му се доповръща понякога, съвсем "европейски" я подкарахте.
19
6
 
8
 
! Отговори
Good преди 7 години
Няма нищо по хубаво от footfetish който не го е пробвал не знае за какво става на въпрос
18
5
 
8
 
! Отговори
ViP Fetish преди 7 години
Всеки човек си има fetish,ама всеки !Имам един приятел който обича да го лъска докато ..укат жена му,странно,но :)Аз примерно празня манивелата докато жена ми си играе с вибраторЪ...ко да прайш..съдба:)
17
1
 
11
 
! Отговори
Таню преди 7 години
Абе, вече си го казваме право куме в оки... Нема ли кой да и надере кaтерицатa на пусто Михаелче. Само там и е акъла от години вече...
16
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
когато човек гледа порно дълго време сигналите в мозъка се подменят, след което не може да се възбуди от реална жена..решението - 6 месеца без оргазъм, порно, дори и секс с реален партньор и мозъка се "рестартира"така се лекува слаб член, днес масово мъже в 40-те 30те, че дори и 20-те не могат да го вдигнат..
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен ми е странно, авторката откъде има такава информация, че да я напише тук!? Явно е личен проблем. С партньора ли са поставени пред, това изпитание? И тя сега чете, личностните преживявания на всеки.
14
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе докато не пропълзи питоня в задното огнище на партньорката, другото е за аматьори!!!
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 12Някои хора нямат задръжки.
12
3
 
32
 
! Отговори
Кандидат преди 7 години
Мише да вземеш да се омъжиш та да спреш с шантавите статий.
11
4
 
27
 
! Отговори
Solar Power преди 7 години
Лъскайте сабите :)
10
11
 
17
 
! Отговори
Емил Николаев преди 7 години
....Информация за ненормалници и извратеняци...
9
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"На по-високо ниво". За жена която води редовен полов живот е същински ужас. Авторката, ако ти си на мястото на Жена му дали ще си щастлива, задоволена пълноценна Жена? Да имаш мъж и да не може да те задоволи. Това е Божие наказание за Жената. В повечето случаи Жените си хващат друг и аре Чао, мой! Ако, трябва да и на прави бебе, как ще стане с туй "високо ниво" , яко е на искрена и лична и говори и.. Само със себе си!? На теб автора ти е забавно, но някои хора имат същински сериозни проблеми.
8
1
 
38
 
! Отговори
Онан преди 7 години
Мастурбацията без партньор няма аналог :)
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те партньорките на такива мъже знаят, теста за чувственост на члена. Лекуват, здраво! Така наречените, верни сексуални знахарки.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 5Щях да ставам сексолог :-) :-) :-)
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Високи и ниски килограми, диабет, подагра, високо кръвно. Причини. Но, има минерали, витамини гелове и кремове. Това нещо се оправя!
4
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако маструбира на сухо и прави агресивен секс на сухо. Няма възбуда, няма удоволствие. Протрива се. Тесни панталони, спират притока на кръв.
3
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прекомерната мструбация, води до пристрастване. След това става трудно облекчаването или не способен да отделя семена течност, без маструбация. Получава се секване. Все едно се прекъсва, докато уринира. В един момент, става неволно. Така мъж нормален секс прави, но стигне ли се кулминациятацията, трябва да му е в шепата. Ако ли не секва се. Като се секне неизпитва удоволствие от самия секс и облекчение. Това води до загуба за желание за секс. Губи чувственост.
2
6
 
31
 
! Отговори
Хой Еврогейски преди 7 години
Никакво **не, само тепаш язовецо и драпаш катерицата. И гледаш!
1
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е за партньори, които са били милиони пъти зедно.! Нямат тайни, един от друг задръжки. Изпитват дълбоко уважение един към друг, обич привързаност14 часа. Това е себеотдаване! . Тези партньори си знаят всичко. Правя всичко. Говорят и преоткриват себе си. В любовните си игри.