Знаците, че трябва да се съветвате с предбрачен консултант

Преди да вдигнете сватбата
5 окт 2016 20:43, Екип на Tialoto.bg
2
Знаците, че трябва да се съветвате с предбрачен консултант
Снимка: outnow.ch

Напоследък на запад е доста модерно да се ходи на предбрачен консултант. Ролята му е да ви помогне да изгладите различията си още преди сватбата, за да не се налага да ходите след това при бракоразводен адвокат или на семейна терапия.

Търсейки подобно експертно мнение, може да заздравите съюза си с любимия човек и да положите наистина една солидна основа за бъдещото си семейство.

И все пак не изпадайте в паника. Посещението при подобен специалист не е задължително условие за всяка двойка, убедена е д-р Джейн Гриър, семеен терапевт и автор на книгата: „Какво за мен? Спрете егоизма си, преди да съсипе връзката ви“.

Не знаете към кои двойки спадате? Имате и нужда от предбрачен консултант или не? Според Джейн, ако не можете да се разберете по следните теми, по-добре да се консултирате с експерт, за да не се превърне бракът ви в едно огромно фиаско:

1. Спорите за това голяма или малка сватба трябва да имате и не можете да се разберете.
2. Имате разногласия относно почти всички детайли за сватбата.
3. С партньора ви тайно се колебаете дали сватбата е правилното решение.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В САЩ са вманиачени на тема "личен психоаналитик", "брачен консултант", а сега пък и предбрачен!Казано накратко, дават луди пари за консултации по проблеми, които и сами могат да решат, ако седнат да поразсъждават логично и без да залъгват себе си и партньора си.
1
0
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Изброените в статията разногласия и колебания не са теми за обсъждане с предбрачен консултант. Това са причини да не сключите брак - или все още не му е дошло времето, или просто не сте един за друг. Ако дори и на тези два въпроса не можете сами да отговорите, това означава, че все още не сте дорасли да създавате семейство.