Съвети за незабравим орален секс

Не се вглъбявайте в оргазма
30
Съвети за незабравим орален секс
Снимка: Reuters

Оралният секс е табу за много хора. Някои са имали лош предишен опит и затова поставят в графа забранени преживявания това иначе толкова приятно занимание – да получаваш орален секс.

Повечето писания в мрежата, а и не само, са на тема как да даряваме подобаващо орална любов. По този начин забравяме за изкуството на получаването. Бързането и дискомфорта, който си създаваме, фокусирайки се само върху крайния резултат – оргазма, пречи на пълната наслада от този акт.

Оралният секс е „упражнение“, което зависи от двамата партньори. Този, който получава това удоволствие от партньора си, също има голямо участие. Ето защо е важно да се спазват някои препоръки, за да бъде тялото ви доволно и благодарно за преживяването.

Много хора подхождат към оралния секс като към метод за съкращаване на любовната игра. Всъщност към него трябва да се подхожда по коренно различен начин. До оралния секс трябва да се стигне чрез дълготрайна прелюдия, която ще повиши градуса на възбудата до краен предел.

Много е важно да се отпуснете, преди да получите орален секс от партньора си, колкото и странно да звучи. Така усещанията ще са многократно по-наситени от очакваното.

Любовната игра, част от която е оралният секс, е двустранен акт и този, който получава, трябва да съдейства на партньора си.

Как да направите получаването на орален секс още по-зашеметяващо?

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
1
 
! Отговори
Извращения преди 7 години
Много сте прости и гнусни
7
0
 
4
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 7 години
В БГ- мама има по- подробни описания
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отдавна коментарите под т.нар. статии са много по-ценни от тези б*ъ*л*в*очи.Влизам най-вече заради тях.Иначе, каква мания да съветвате и направлявате?! Да не би да са ви излъгали, че сте лидери?Това последното не подсказва ли дрът от ка чал ник, жаден за прикючения?Те които правят се*с си знаят какво да правят. Намерете си някой за практика, че да има място ту за по-смислени неща.
5
1
 
9
 
! Отговори
Вие питате преди 7 години
Вие питате: Как да направите получаването на орален секс още по-зашеметяващо?Ние отговаряме: Като си свалите гащите!
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коментарите са добри.
3
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И целуват децата. Мили Боже!!!
2
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно е. И после с тези уста ядат.Питайте ги: "С тези уста ли ядете?" да видите какъв ще е ефекта...
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Целокупната бг журналистика ги разбира тези работи. Ухилената физиономия на Тиквата е най доброто доказателство.Утре вечер, за