Зодиите: От какъв приятел се нуждаете (2 част)

Изхождайте от максимата, че истинският другар е за цял живот
9 окт 2016 16:16, Екип на Tialoto.bg
4
Зодиите: От какъв приятел се нуждаете (2 част)
Снимка:outnow.ch

Астрологията отново ви идва на помощ. Изхождайки от своя зодиакален знак, може да разберете кой е най-подходящият за вас тип приятел и да го познаете, когато животът ви срещне (ако вече не го е направил):

Везни
Везните не обичат да са сами и им трябват хора, които постоянно да са на тяхно разположение. Представителите на този зодиакален знак са много щедри и обича да споделят всичко с дружките си.

Скорпион
Скорпионите са динамични и личности, които обичат адреналина и рисковете. Нуждаят се от приятели, които са смели и готови да се впускат в нови и нови начинания без много да му мислят. Скорпионите се обграждат със страстни натури, с които искат дълготрайни приятелства.

Стрелец
Стрелците виреят най-добре сред оптимисти и ентусиасти като тях. Изпълнени с живот и позитивни мисли, те обичат да се шегуват с околните, така че приятелите им трябва да носят на майтап.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: зодиядругарприятел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото до истинското за кафе дали има двама трима да се обадят и благодаря специално на тия де плюят подир гърба на хората хората виждат кои кои е рано или късно *** има една приказка по добре късно отколкото никога благодарен съм господа отворих си очите истински
3
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напротив може ако са истински а не те ползват младежо това сигорно е ловешки манталитет повечето гледат полза и сметка а никои не гледа другата страна като я разбереш ще викаш прав бил оня
2
0
 
35
 
! Отговори
карина преди 7 години
Не можеш да си приятел с всички, които те уважават. А малко развлекателно четиво не е излишно никому - можеш просто да си имаш едно наум.
1
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква е тази комплексарска статия. Аз по зодиите ли да си избирам и според вашите хороскопи приятелите или по това колко ме уважават.