Моменти, които не са подходящи за секс

Понякога просто нямате настроение за секс и в това няма нищо лошо
12 окт 2016 23:00, Михаела Лазарова
10
Моменти, които не са подходящи за секс
Снимка: outnow.ch

Много хора твърдят, че сексът оправя всичко. Винаги трябва да сме готови за секс и винаги той може да се окаже ключето към щастието.

Някои хора се боят да откажат секс на партньора си, защото смятат това за нечестно и обидно. Сексът в неточния момент обаче може да се окаже още по-голяма грешка и да накара и двамата партньори да се чувстват по-зле от очаквания краен резултат.

Кои са моментите, в които спокойно имате пълно право да откажете секс?

Когато се карате

Не вярвайте на разни митове, че сексът след караница е още по-хубав и възбуждащ. Истината е, че за повечето хора не е такъв. Този тип правене на секс е приятен и възбуждащ само за хората, които имат нужда от подобна сексуална стимулация.

Според проучванията, повечето хора изпитват истинска неприязън към партньора си след бурен скандал и последното нещо, което искат да правят в този момент е секс. Ето защо специалистите съветват да не правите секс тогава, ако наистина не ви е до това. Имате пълното право да откажете това желание на партньора си и не е нужно да чувствате вина за това.

Не сте в добра форма

Живи хора сме и невинаги се чувстваме добре. Може да ви боли глава, да сте пипнали грип или да страдате от друг вид неразположение или заболяване. Тогава изобщо не сте длъжни да правите секс, само защото партньорът ви иска.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
10
 
! Отговори
Бойко от Банкя преди 7 години
Най-неподходящо е в Симитли. Още ме приказват. Издъниха ми амбразурата,като тракторист нива,при дълбока оран.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3Съмнявам се на теб и грозна дама да ти се натиска. На селянина просто завиждаш, явно за нещо.
3
0
 
6
 
! Отговори
Сф преди 7 години
Настоящият момент е крайно неподходящ, поне за софиянците, по вина на Топлофикация.Ще ни уморят от студ! Свил си се от студа като шушулка - и ти, и всичките ти телесни атрибути!С други думи, и Топлофикация има вина за демографските проблеми у нас. През тази седмица ще бъдат заченати по-малко бебета, отколкото би могло, ако у дома беше топло!ОмбудсМая да ги подбере и по този параграф!
2
0
 
5
 
! Отговори
Тя преди 7 години
Той и когато бърза, пак има мерак.Затова си мисля, че статията е писана по материали от чуждия печат. Българският мъж има по други нагласи.
1
0
 
13
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Хаха. Прав си колега. Нулева креативност от страна на редколегията! Кофтииии