10 неща, на които да обърнете внимание на първа среща

Внимавайте той/тя да не ви заблуди и един ден да се окажете излъгани
22 окт 2016 23:00, Теодора Драгоева
9
10 неща, на които да обърнете внимание на първа среща
Снимка: outnow.ch

Може на първа среща всичко да ви изглежда добре, а човекът срещу вас да се представи отлично и все пак не забравяйте, че той/тя ще се е постарал доста, за да ви впечатли.

Ако от известно време сте необвързани, сигурно тази среща е изключително вълнуваща за вас. И все пак внимавайте отсрещната страна да не ви заблуди и един ден да се окажете излъгани.

Ето и 10 неща, на които е добре да обърнете внимание на въпросната първа среща, особено ако си търсите свестен партньор:

1. Човекът свободен ли е напълно (не наполовина)?

Много е важно човекът, с когото сте на среща, да е свободен или необвързан към момента. Не се ангажирайте с човек, който е женен (дори да е разделен с половинката си). Дори този човек да ви обясни, че "Скоро ще напусна половинката си", "Аз наистина не го/я обичам, но чувствам, че ужасно го/я боли", "Ние просто живеем заедно заради децата", "Ние имаме отворена връзка" и т.н. Ако не искате да си загубите времето, не давайте шанс на такъв човек, преди той/тя окончателно да е прекратил предишната си връзка.

2. Тече ли разговорът ви свободно?

Ако имате проблем в общуването с този човек още на първата ви среща, това не е добър знак. Разбира се, вие или той, можете да сте нервни и притеснени, но ако наистина нямате тема за общ разговор, няма да можете да комуникирате добре и за в бъдеще.

3. Говори ли ви той/тя за семейството си?

Обърнете специално внимание на начина, по който този човек говори за близките си. Ако той/тя говори с любов и умиление за роднините и приятелите си, това значи че е способен на обич и привързаност и че се отнася към другите с уважение и доброта.

4. Живее ли този човек в съответствие с бюджета си?

Ако този човек ви казва, че има професия със средно заплащане, но ви взима на срещата с Lamborghini, има нещо гнило. Той е или незрял, или е престъпник, или живее на гърба на богати родители. Бъдете нащрек!

5. Крие ли нещо за себе си?

Ако този човек не иска да говори много-много за себе си, а ви разпитва основно за вашия живот, може би крие нещо неприятно.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
9
 
! Отговори
Ясно и без сложнотии преди 7 години
Обърни внимание дали си е лъснал обувките.Това е най-малкото, което прави възпитаният, чистоплътен човек.Ако го е домързяло дори това да направи ...
8
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имало едно време един boy. Станал голям мъж, накрекли го Минко. Ибал Минко, през поля и ливади и попаднал на страшна тучна., Мома. Завел я удома, почерпил я със сок от рози. И станала забежката. Минко, фраснал мандолинакиса. На масата и казал"Смучи!" Смукала, смукала, минко се изказал блаженно мелмих 2018 г. го е да отлежава.
7
2
 
3
 
! Отговори
Минковица преди 7 години
Питайте го как се казва.Ако се казва Минко, е свободен и органа на арфата е ваша, но само за малкозащото опашката е дълга
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е задължително да ви ***. Тя ако не обича мъжа с който е живя ла, не консумира тази връзка. Кое е подсъмнение? Не вярвате, че не се ш и б а с бившия си приятел, а с вас?! Явно, прекомерната обич и любов към тази Жена, ви замъгляява съзнанието. Вие, болезнено ревнувате, без основание. Поговорете с нея, успокой те се! И не се измъчвай те без,причина. Ако в действителност е така, само създавате, допълнително нагнетяване на отношенията по-между ви.
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената на брат му усетила нещо, проследила ги и направо позвънила на вратата на момичетата, станал скандал.Този заслужава голям бой, надявам се да си го получи, ако не са го пердашили вече.
4
5
 
6
 
! Отговори
Вторият мръсник е на преди 7 години
моя възраст. Като студент се оженил. Когато завършил, жена му отишла в чужбина при близки, намерили й работа. Той давал частни уроци на абитуриентка и почнал връзка с нея. После "се чупил", по неговите думи. Това си признал, когато друго момиче го разобличило след като 3 месеца й бил гадже. Тогава си признал и за абитуриентката, и за две студентки от провинцията, на които той и също жененият му брат се представили като ергени и цяла зима им ходили на гости в тяхната квартира.Жената на брат му ги
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Излиза с вас, но живее с друга? Нещо, не е като хората. Разделени не говори, той за това. Не е ок., секса с жената с която "уж" живее с вас му е повече от хубаво. Освен, това има и чувства към вас. В един момент ви бие дузпата. Желае раздяла. Отива при другата, другите жена, жени.
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знам два случая, при които млад мъж се представя за ерген, а е женен.Единият е бил в командировка, харесали се с момиче, след седмица й предложил годеж, даже се представил на нейната майка и брат й. Тръгнали заедно, с влак за неговия град като сгодени и във влака й признал, че има жена и две деца. Предложил да й намери квартира и работа, и да си срещат тайно. Тя слязла на първата спирка и се върнала у дома. Това е станало преди около 60 г. Баба ми лично познава излъганото момиче. Дълго тъгувало
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кола за милиони, а вие плащате всичко.Хубаво си помислете. Да не се окаже общ работник в някой завод за ауспухи.