Разликите: Кога е страст и кога любов?

Сексуалното привличане не означава, че отношенията ви ще прераснат
23 окт 2016 22:20, Теодора Драгоева
6
Разликите: Кога е страст и кога любов?
Снимка: outnow.ch

Когато за първи път започнете романтична връзка с някого, вие лесно може да се заблудите, че става въпрос за любов, особено ако прекарвате повече време с този човек в спалнята.

Първите етапи на една връзка са горещи и много страстни, но още тогава човек би могъл да усети дали тази връзка може да има бъдеще.

Това, че между вас и новия ви любим има силно сексуално привличане уви не означава, че отношенията ви ще прераснат в нещо повече.

Може и вие самите никога да не заобичате въпросния човек и дори да не го харесвате особено като личност и въпреки това да умирате да го виждате без дрехи.

Ето и пет знака, че във вашия случай става въпрос за страст, а не за любов:

1. Не виждате бъдещето си с този човек
Ако се усещате, че никога не мислите за бъдещето си с този човек и дори не си се представяте да бъдете заедно завинаги, значи нещо в отношенията ви не е на лице. Може да изгаряте от страст всеки път, когато се виждате с него/нея, но ако не можете да си представите да прекарате Коледа или Великден с тази личност и да я представите на роднините си, значи сте с него/нея единствено заради хубавия секс.

2. Вие не знаете лични подробности за този човек
Ако с този човек комуникацията ви опира само до прага на спалнята и се върти около секса, то значи вие нямате интерес (един спрямо друг) да се опознаете по-дълбоко. Вероятно не ви интересуват всички банални и глупави подробности за живота на вашия нов, горещ любим, но това реално са едни от основните елементи на любовта  - да знаеш всички нелепи подробности относно своята половинка.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: връзкастрастлюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
факт преди 7 години
Сега си като Брежнев.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Бога той я обича.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изчезва с думите. Не е искал да прозвучи, така. Но го е подхвърлил в пространството и е засилил ефекта. Връзката приклюва на мига. Било е секс с много страст. Вече не е. Няма страст, няма любов. Мигом духва и всичко изчезва.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понякога страстта е прекалено силна. Наивно е да се мисли, че може да бъде пренебрегната.Но рано или късно тя отслабва, ако е било само страст.