Любов според зодията за 24 - 30 октомври 2016-а

Везните нека да избягват конфликтите с половинката си
24 окт 2016 07:44, Михаела Лазарова
1
Любов според зодията за 24 - 30 октомври 2016-а
Снимка: Reuters

Последната седмица на месеца в голяма степен ще бъде като изпитание за любовта. Някои от обвързаните представители на зодиака може силно да се разочароват от партньора си. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Още в началото на седмицата ще си направите ясна сметка за вашата връзка и това какво е важно, за да я запазите. Вашите вярвания са важни, тези на половинката ви също, но не ги следвайте сляпо. Ако имате нужда да обсъдите нещо важно, направете го. Връзката ви не би се разпаднала, ако наистина има любов помежду ви.

Телец

За някои от обвързаните представители на зодията, седмицата може да се окаже трудна по отношение на любовта. Възможно е половинката ви да крие някаква информация относно финансите ви. Това ще е като пробив в доверието ви. Помислете дали може да го приемете или не.

Близнаци

В началото на седмицата ще се почувствате така, сякаш сте изправени пред това да избирате кариерата или връзката си. Това не означава непременно, че ще има конкретна ситуация. Мислите ви може да са провокирани от някакво чувство за вина или разочарование. До събота ще имате повече яснота за кариерата и любовта. Дотогава не взимайте решение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари