5 стъпки, с които ще привлечете мъжкото внимание

Езикът на тялото е много важен в общуването
27 окт 2016 23:00, Михаела Лазарова
1
5 стъпки, с които  ще привлечете мъжкото внимание
Снимка: outnow.ch

Любовта е магия, в която ние сме магьосници. Флиртът е част от всичко това, а някои дами определено са по-добри в него от други. Да флиртуваш означава не само да покажеш интерес към определен мъж, а да представиш себе си по най-добрия начин, провокирайки желание в противоположния пол. Ето 5 стъпки за успешен флирт, с които със сигурност ще привлечете мъжкото внимание.

Направете му комплимент

Може да ви звучи като евтин и изтъркан трик, но както жените, така и мъжете се нуждаят от комплименти. Ако комплиментът е отправен в точния момент, няма как да сбъркате. Разбира се помислете добре, не хвърляйте думите си на посоки.

Важно е това, което ще кажете да остави трайна следа и той да мисли за вас в следващите дни и дори седмици. Поздравете го за успеха, за хумора му, за начина му на работа (ако сте колеги) и т. н. Комплиментите за външния вид също ще бъдат добре приети, но нямат същия ефект.

Бъдете изобретателни

Понякога, когато флиртуваме и искаме да покажем интерес към някого, ние се нуждаем от въображението си. Трикът с късметчето е нещо, което може да пробвате, тъй като ще направи деня на личността, която ви е впечатлила не само по-приятен, но жестът ви определено ще се запомни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Трол преди 7 години
А бе скъпа, сваляй гащите, че нямам излишно време за разтакаване. С игра на думи си губехме времето в основното училище до 8 клас.