Астрологията обяснява: Защо все разбиват сърцето ви

Къде грешите в любовта?
30 ное 2016 15:52, Теодора Драгоева
4
Астрологията обяснява: Защо все разбиват сърцето ви
Снимка: outnow.ch

Обикновено принцесата трябва да целуне няколко жаби, преди да намери своя принц. Има обаче жени, на които всяка следваща връзка приключва с разбити очаквания.

Понякога причината се крие в това, че човек не иска да се поучи от грешките си в любовта, за да направи по-добър избор следващия път.

Всеки човек си има своите силни страни, но и слабости. Понякога именно тези слабости са причина за това той/тя все да страда от разбито сърце. Представителите на различните зодии се справят по различен начин с предизвикателствата в романтичните си отношения.

Ето и каква може да е причината за болезнените ви връзки от миналото, базирайки се на вашата зодия:

Овен

Вашите чести промени в настроението упражняват натиск върху взаимоотношенията ви. Лошо е, ако не осъзнавате, че не всеки човек може да преглътне вашата свръхемоционалност и избухливост и това е причина често да страдате от разбито сърце.

Телец

В началото на връзката си вие го играете незаинтересуван и се държите високомерно и хладно с другия човек. В даден момент обаче, на него му омръзва да ви гони, да ви преследва и да се бори за вниманието ви, и просто си тръгва, разбивайки сърцето ви.

Близнаци

Вие сте супер непоследователна личност и партньорите ви бягат от вас, защото не са убедени, че могат да изградят сериозна връзка с безотговорен човек като вас. Гаджетата ви обикновено късат с вас, преди да имате възможност да им докажете, че могат да разчитат на вас.

Рак

Вашите комплекси и дълбока несигурност ви правят трудни за общуване и потенциалните ви гаджета се отдръпват бързо-бързо. Вие постоянно се нуждаете от внимание и засвидетелстване на обич, а това е досадно.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
по големи глупости не бях чел днес... астрологията обяснявала... вие дори имате ли идея какво е астрология бе днес бг това е нещо като хвърляне на боб и гледане на кафе.
2
2
 
10
 
! Отговори
Скептик преди 7 години
АСТРЛОГИЯТА, а.к.а. ШАРЛАНТИЯТА, не обяснява абсолютно нищо. 21-ви век е, не вярвайте в такива тъпотии. Ако сте тапети ще сте си такива независимо по кое на време на годината сте родени.
1
0
 
5
 
! Отговори
зъб на куче преди 7 години
Шот не пускаш, сеш'се?